Cep telefonları için en iyi ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamaları

Cep telefonlarında fotoğraf düzenlemek için uygulama arayanlara müjde. İşte en iyi ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamaları…

Cep telefonları için en iyi ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamaları

En iyi ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamaları, ihtiyacınıza en uygun seçenekleri sunanlardır. Çoğumuz için, bu temel düzenlemeleri içerir; örneğin, kırpma veya filtre ekleme. Bunun çoğu, çoğu akıllı telefonun fabrika standart yazılımında zaten mevcuttur. Ancak bazılarımız biraz daha gelişmiş bir şeye ihtiyaç duyar veya isteyebilir. Fotoğraf düzenleme uygulamaları, bir fotoğrafın kalitesini artırmak, efekt eklemek, parlaklık, kontrast ve doygunluğu ayarlamak, istenmeyen nesneleri kaldırmak ve birçok başka işlevi yerine getirmek için çok yararlı olabilir. Ayrıca, bazı ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamaları, perspektif düzeltme, kusur ve gürültü giderme gibi gelişmiş özellikler de sunmaktadır.

Grafik tasarımcısıysanız ve fikirlerinizi çizmek için temel bir yazılım arıyorsanız veya sadece fotoğrafları eğlenmek için düzenlemek istiyorsanız, OneHOWTO, iPhone ve Android üzerinde fotoğraf düzenlemek için en iyi 10 ücretsiz uygulamayı sağlar. Bunlar arasında Adobe Lightroom ve VSCO gibi popüler uygulamalardan, Canva ve Retrica gibi daha spesifik seçeneklere kadar çeşitli seçenekler bulunmaktadır.

Adobe Lightroom

Eğer bir fotoğraf meraklısıysanız ve büyük bir fotoğraf düzenleme seçeneği sayısına sahip ücretsiz bir uygulama arıyorsanız, Adobe Lightroom mükemmel bir tercih olabilir. Adobe Photoshop kadar kapsamlı değildir, ancak bu uygulama profesyoneller arasında oldukça popülerdir ve pozlama, kontrast, doygunluk, beyaz dengesi gibi birçok aracı ayarlamak için büyük bir araç setine sahiptir.

Snapseed

Snapseed, geniş bir düzenleme araçları yelpazesi sunan ücretsiz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Bu uygulamanın en harika özelliklerinden biri, resmin belirli bölgelerine seçici ayarlar uygulamanıza olanak tanıyan 'Ayar Seç' özelliğidir. Ayrıca Snapseed, perspektif düzeltme ve istenmeyen nesne kaldırma gibi gelişmiş seçenekler de sunar. İPhone ve Android için kaydırma kontrolleri nedeniyle mobil cihazlarda iyi çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

VSCO

VSCO, hem etkileyiciler hem de fotoğraf meraklıları arasında popüler bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Fotoğraflarınıza benzersiz ve kişiselleştirilmiş bir görünüm kazandırmak için yüksek kaliteli filtreler sunar. Ayrıca, pozlama, kontrast ve doygunluk gibi temel düzenleme araçlarına da sahiptir. Bu uygulama ile fotoğraflarınıza çok daha profesyonel bir dokunuş ekleyebilir ve yazılım veya abonelik için çok para ödemek zorunda kalmadan bunu sezgisel ve basit bir şekilde yapabilirsiniz.

Canva

Canva, masaüstü ve mobil için grafik tasarım uygulaması olup fotoğraf düzenleme için de kullanılabilir. Özel kollajlar ve sosyal medya ve diğer web projeleri için özel düzenlemeler oluşturmak için bir dizi önceden ayarlanmış şablon sunar. Ayrıca, pozlama, kontrast ve doygunluk ayarları gibi temel düzenleme araçlarına da sahiptir. Canva, birçok kişinin favor si düzenleyicisi olduğu için, fotoğraflarla birlikte web siteleri veya broşürler gibi tasarımlar yapma olanağı sağlaması nedeniyle birçok kişinin favori düzenleyicilerinden biridir.

PicsArt

PicsArt, iPhone ve Android için en iyi ücretsiz mobil fotoğraf düzenleme uygulamalarından biridir ve aynı zamanda en popülerlerindendir. Yaratıcı araçlar, çıkartmalar ve bir dizi filtre sunar. Bu, özellikle sosyal medya için kullanmak isteyenler için harika bir özelliktir. Ayrıca fotoğrafları özelleştirmenizi sağlayacak kırpma ve boyutlandırma işlevine sahiptir. Neredeyse herkes için sezgisel ve kullanımı kolaydır.

Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express uygulaması, dünyanın en popüler fotoğraf düzenleme programının basitleştirilmiş bir versiyonudur. İPhone ve Android için temel düzenleme araçları sunar, örneğin pozlama, kontrast ve doygunluk ayarları, aynı zamanda bir dizi filtre de içerir. Ayrıca, resimlerdeki kusurları giderme ve gürültüyü azaltma gibi araçlara da sahiptir. Profesyonel bir kullanıcı olmasanız bile, bu uygulama herkesin mobil cihazından kullanabilmesi için tasarlanmıştır.

Pixlr

Pixlr, geniş bir yaratıcı araç ve filtre yelpazesi sunan en iyi ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamalarından biridir. Ayrıca, pozlama, kontrast ve doygunluk gibi temel düzenleme araçlarına da sahiptir. Pixlr'ın en ilginç özelliklerinden biri, fotoğraflarınıza eşsiz efektler oluşturmanıza olanak tanıyan görüntü üstüne örtme işlevi. Sosyal medya görünümünüzü iyileştirmek veya işte kullanmak isteyenler için harika bir seçenektir.

Fotor

Fotor, geniş bir temel düzenleme araçları yelpazesi sunan bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Ayrıca, parlaklık, doygunluk ve kontrastı ayarlamanın yanı sıra resimleri kırpma ve boyutlandırma seçeneklerine sahiptir. Ayrıca, arka plan ve nesne kaldırmak için gelişmiş araçlar içeren bazı yapay zeka görüntüleme yazılımına sahiptir. Ancak, bu özelliklerin çoğu ücretli bir planla kullanılabilir

PhotoGrid

PhotoGrid, özel kollajlar ve düzenlemeler oluştururken iPhone ve Android için en iyi ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamalarından biridir. Önceden ayarlanmış şablonlar ve tasarım seçenekleri sunar. Temel düzenleme araçlarına ve tasarım ve kompozisyon oluşturmaya yönelik seçeneklere ek olarak, fotoğrafları özelleştirmenize olanak tanıyan bir kırpma ve boyutlandırma fonksiyonuna sahiptir.

Retrica

Retrica, filtreler ve efektler uygulamaya odaklanan ücretsiz bir fotoğraf düzenleme aracıdır. Ayrıca kollaj özelliğine ve fotoğrafları özelleştirmek için kırpma ve boyutlandırma araçlarına sahiptir. Retrica, fotoğraflarınıza kişisel ve yaratıcı bir dokunuş katmak isteyenler için ücretsiz bir fotoğraf düzenleme seçeneğidir.