Cinsiyet açıklama partisinde kanadı kırılan uçak düştü! Feci kaza kameralarda: Pilot hayatını kaybetti

Son dönemde popüler olan cinsiyet açıklama partileri sosyal medyada en çok yer alan görseller arasında bulunuyor. Çiftler, cinsiyet açıklama partisine ait video veya fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor.

Cinsiyet açıklama partisinde kanadı kırılan uçak düştü! Feci kaza kameralarda: Pilot hayatını kaybetti

Meksika’da da uçakla yapılan bir cinsiyet açıklama partisinde her şey normal giderken feci bir kaza yaşandı. Cinsiyet öğrenme partisinde kanadı kırıldığı belirtilen uçağın düştüğü anlar cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. Uçağın pilotunun hayatını kaybettiği belirtiliyor. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan o görüntüler izleyenleri hem üzdü hem de korkuttu.

CİNSİYET AÇIKLAMA PARTİSİNDE KAZA

Son dönemde dünya genelinde popüler olan ve adeta bir akım haline gelen cinsiyet açıklama partileri için çeşitli fikirler ve içerikler üretiliyor. Çiftler, cinsiyet açıklama partisinden geriye kalan anılarını video veya fotoğraf olarak sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Akım olan cinsiyet açıklama partilerinden biri de Meksika’da gerçekleştirildi. Son günlerde uçakla açıklanan cinsiyet oldukça akım haline gelirken Meksika’da da bir çift çocuklarının cinsiyetini bu şekilde öğrenmek istedi. Ancak her şeyin gayet normal gittiği partide feci bir kaza yaşandı.

cinsiyet-aciklama-partisinde-kanadi-kirilan-ucak-dustu-feci-kaza-kameralarda-pilot-hayatini-kaybetti.jpg

UÇAĞIN KANADI KIRILDI

Meksika’nın Sinaloa kentine bağlı San Pedro’da düzenlendiği belirtilen cinsiyet açıklama partisinde çiftin çocuklarının cinsiyetinin kız olduğunu öğrendiği dakikaların sonrasında feci bir kaza yaşandı. Uçakta çiftin üzerinden geçtikten sonra pembe tozu aşağı bırakmasının ardından bir anlık manevra sonrasında uçağın kanadının kırıldığı ve uçağın düştüğü öğrenildi. Uçağın pilotunun hayatını kaybettiği bilgisine yer verilirken o korkunç kaza davetlilerin cep telefonu kamerasına an be an yansıdı.