Karın ağrısıyla gittiği hastanede büyük şok yaşadı! Karnından çıkana inanamayacaksınız

Akıllara durgunluk veren olay Vietnam'da cereyan etti. Bir adam, şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti. Doktorların yaptığı tahliller neticesinde adamın karnında yılan balığı olduğu tespit edildi.

Karın ağrısıyla gittiği hastanede büyük şok yaşadı! Karnından çıkana inanamayacaksınız

Ameliyata alınan hastanın vücudundan 30 cm uzunluğunda canlı bir yılan balığı çıkarılmış oldu. Doktorlar balığın adamın vücuduna anüsünden girdiğini tespit etti. Kimliği belirsiz 34 yaşında bir adam, şiddetli karın ağrısı şikayetiyle Quang Ninh Eyaletinde bulunan Hai Ha Bölge Tıp Merkezine giderek yardım istedi. Doktorlar, yapılan tetkiklerin sonrasında balığın adamın vücuduna anüsünden girdiğini ve kolonundan yukarı doğru kaydığını kaydetti. Yılan balığı, bağırsak delinmesine, mide veya karın bölgesinde iltihaplanma gibi bir çok şikayete sebep oldu.

karin-agrisiyla-gittigi-hastanede-buyuk-sok-yasadi-karnindan-cikana-inanamayacaksiniz.jpg

NADİR GÖRÜLEN BİR DURUM

30 santimetre uzunluğundaki yılan balığı, doktorların sindirim kanalında yabancı bir cisim olduğunu gösteren ultrason ve röntgen incelemesi sonrasında tespit edilmiş oldu. Cerrahi Müdürü olan Pham Manh Hung yerel basına “Bu nadir görülen bir durum. Rektal bölgede çok fazla dışkı sıvısı var ve kolayca bakterilerle enfekte olabiliyor, ancak güvenli bir şekilde yapıldığı için ameliyatta herhangi bir sorun yaşanmadı” ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCEDE BENZER OLAYLAR YAŞANDI

Vücuttan yılan balığı çıkması vakalarına Çin'de daha önce de rastlandığı kaydedildi. Nisan ayında, 49 yaşındaki bir adam yine aynı şikayetle hastaneye gitmişti. Güney Çin'in Guangdong eylaetinde gerçekleşen olayda hasta, hayvanı kabızlığını iyileştirmek için anüsünden içeri ittiğini ifade etmişti.