Finlandiya'nın yeni başbakan adayından olay görüntüler

Finlandiya başbakanı Sanna Marin'in Evliyken katıldığı gece eğlenceleri ve skandal görüntüleri gün yüzüne çıkmıştın. Kısa süre önce başbakanlık görevini bırakan Sanna Marin'in yerine gelecek ismin skandal görüntüleri ülkeyi karıştırdı.

Finlandiya'nın yeni başbakan adayından olay görüntüler

Finlandiya başbakanı Sanna Marin, Evliyken katıldığı eğlencelerin ve skandal olayların kamuoyuna sızması sonrası seçimlerden de beklediği sonucu alamamış ve istifa etmişti. Sanna Marin’in istifası sonrasında yerine gelecek isim ise Antti Lindtman oldu. Geçtiğimiz yıllarda Marin’e karşı aday olan ancak kaybeden Lindtman bu defa başbakanlık koltuğuna oturacak. Ancak yeni Başbakanın ortaya çıkan görüntüleri ülkeyi karıştırdı.

20 YIL ÖNCE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLAR KARIŞIKLIK YARATTI

Marin’in bıraktığı tüm koltukları doldurmaya hazırlanan Lindtman’ın da skandal görüntüleri ortaya çıktı. Yaklaşık 20 yıl önce çekildiği iddia edilen fotoğraflar ülkede “Yeni başbakan bu mu olacak” tartışmalarına sebep oldu.

Finlandiya basınında birkaç ay hafta önce yayınlanan fotoğraflarda Yeni başbakan adayı eğlence hayatında oldukça dolu dizgin yer alıyor. Bir önceki Başbakanın Bu sebeple istifa etmesi ve bu skandal görüntülerin ve ortaya saçılması ile birlikte bundan sonra nasıl bir adım atılacağı merak ediliyor.