Hollanda’da silahlı saldırıda can kaybı 3’e yükseldi

Hollanda'nın Rotterdam kendinde meydana gelen silahlı saldırıda ölü sayısı 3'e yükseldi. Dün saldırı sırasında ağır yaralanan 14 yaşındaki bir kız çocuğu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Hollanda’da silahlı saldırıda can kaybı 3’e yükseldi

Dün Hollanda'nın Rotterdam kentinde düzenlenen bir silahlı saldırıda iki kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Rotterdam polisi tarafından yapılan açıklamaya göre saldırıda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 14 yaşındaki bir kız çocuğu da hayatını kaybetti. Ölü sayısı 3'e yükselirken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

ROTTERDAM POLİSİ AÇIKLAMA YAPTI

Hollanda'nın Rotterdam kentinde meydana gelen saldırı ile ilgili açıklama yapıldı. Saldırının 32 yaşındaki bir şüpheli tarafından gerçekleştirildiği belirtilirken ilk saldırıda Bir annenin hayatını kaybettiği 14 yaşındaki kızının da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği ifade edildi. 2 saldırının ise Erasmus Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştiğini belirten Rotterdam polisi, saldırıda 43 yaşındaki bir kişinin öldüğünü bildirdi.

Basın toplantısı düzenleyen Rotterdam Emniyet Müdürlüğü, 32 yaşındaki kişinin Tek Başına 2 ayrı silahlı saldırı gerçekleştirdiği bilgisini verdi.