İsrail Gazze'de en çok kadın ve çocukları vurdu

İsrail, abluka altına aldığı Gazze'de ölüm olup yağmaya devam ediyor. Her geçen dakika can kaybının yükseldiği Filistin'de en çok kadınlar ve çocuklar hayatını kaybediyor.

İsrail Gazze'de en çok kadın ve çocukları vurdu

Hamas tarafından başlatılan saldırılar sonrası İsrail ölüm bombaları ile Gazze’yi Hedef almaya devam ediyor. Filistin'e çok sayıda bomba atılırken Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada kente bulunan tüm hastanelerde yatakların dolu olduğu ilaç ve Tıbbi malzemelerinde tükenmek üzere olduğu belirtildi. İsrail Gazze şeridinde Özellikle kadın ve çocukları vurdu.

İsrail, savaş uçakları ile Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ediyor. Hamas tarafından başlatılan saldırıların ardından tam taarruz durumuna geçen İsrail, Özellikle kadın ve çocuk ölümlerine sebep oluyor. Ülkede bulunan tek enerji santrali de İsrail tarafından yapılan bombardımanlarda yıkıldı. Kent tamamen Karanlığa gömülürken Filistin Sağlık Bakanlığı herkesin içini titreten o açıklamayı yaptı.

TIBBİ MALZEMELER TÜKENMEK ÜZERE

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre hastanelerdeki yatakların tamamı doldu. Aynı zamanda tıbbi malzemeler de artık tükenme noktasına geldi. Fakat bir yandan da İsrail'in ablukası ve bombardımanı sürüyor. Filistin dünya tarafından tamamen ölüme terk ediliyor.

ÖZELLİKLE ÇOCUKLAR VE KADINLAR VURULUYOR

Filistin Sağlık Bakanlığının açıklamasında İsrail saldırılarında vurulanların %60'ının kadın ve çocuk olduğu belirtildi. Saldırılarda hayatını kaybedenlerin de çoğunluğunun çocuklardan oluştuğu öğrenildi.