Kanada'da doğum sırasında enfeksiyon kapan Türk avukat hayatını kaybetti

Kanada'da yaşayan İstanbul barosunu kayıtlı Avukat Sultan Tuğçe Alacacı Ersan, Doğum yaptıktan 3 gün sonra hayatını kaybetti. başarılar avukatın doğum sırasında enfeksiyon kaptığı iddia edildi.

Kanada'da doğum sırasında enfeksiyon kapan Türk avukat hayatını kaybetti

Bilkent Üniversitesi mezunu İstanbul barosuna kayıtlı avukat Sultan Tuğçe Alacacı Ersan, 19 Eylül'de Kanada'da bir hastanede doğum yaptı. Ancak başarılar Avukat 3 gün sonra hayatını kaybetti. Avukatın enfeksiyon kaptığı ve bu nedenle yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Doğumdan 3 gün sonra öldü

Bilkent Üniversitesi hukuk Fakültesinden mezun olan ve İstanbul Barosu’na kayıtlı başarılar avukat Sultan Tuğçe Alacacı Ersan, 3 yıl önce eşiyle birlikte eğitim için Kanada'ya yerleşti. Bir süredir burada yaşayan genç Avukat, 19 Eylül'de bir hastanede doğum yaptı.

Ancak başarılı Avukat doğumdan bir süre sonra fenalaştı. Enfeksiyon kaptığı iddia edilen Sultan Tuğçe Alacacı Ersan, 22 Eylül tarihinde hastanede hayatını kaybetti.

Aile Tuğçe'nin ölümü ile büyük bir yıkım yaşarken cenazesi 30 Eylül Cumartesi gecesi Kanada'dan İstanbul'a getirilerek toprağa verildi.