Kayganlaştırıcı yerine yapıştırıcı süren çift olayının arkasındaki gerçek bambaşka çıktı

Kısa sürede sosyal medyada hızla yayılan ve ‘Kayganlaştırıcı yerine yapıştırıcı süren çift’ başlığıyla paylaşılmaya başlanan görüntü gündemden düşmüyor. Sosyal medyada gündem olan bu video ile ilgili araştırmalar devam ediyor.

Kayganlaştırıcı yerine yapıştırıcı süren çift olayının arkasındaki gerçek bambaşka çıktı

Cinsel ilişki sırasında kayganlaştırıcı yerine yapıştırıcı sürdüğü ve hastaneye kaldırıldığı iddia edilen çiftin videosu kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmişti. Video kısa sürede paylaşım rekorları kırarken sosyal medyanın da en çok konuşulan konusu olmuştu. Sosyal medya kullanıcılarının yorum yağmuruna tuttuğu o olayın aslı ise bambaşka çıktı.

O GÖRÜNTÜ GÜNDEM OLMUŞTU

Sosyal medya günlerdir bir sedye üzerinde hastaneye getirilen çiftin videosunu konuşuyor. Bu çiftin cinsel ilişki esnasında kayganlaştırıcı yerine yapıştırıcı sürdüğü ve ardından hastanelik olduğu iddia edilirken bu yorumla paylaşılan görüntü kısa sürede gündemin en çok konuşulan konuları arasına girmişti. Paylaşılan videoda çiftin bir sedye üzerinde hastaneye girdiği anlar anlar yer alırken video ile ilgili gerçek de kısa sürede ortaya çıktı.

kayganlastirici-yerine-yapistirici-suren-cifti-olayinin-arkasindaki-gercek-bambaska-cikti.jpg

GÖRÜNTÜLERİN ASLI BAMBAŞKA ÇIKTI

Sosyal medyada günlerdir konuşulan ve yorum üstüne yorum yağan ‘Kayganlaştırıcı yerine yapıştırıcı süren çift’ videosu ile ilgili yapılan araştırmalar görüntülerin aslının bambaşka olduğunu ortaya çıkardı. Günlerdir paylaşılan ve gündemden düşmeyen videonun Polonya’da yayın yapan TV kanalında yayınlanan Szpital adlı dizinin bir bölümünden alıntı olduğu ortaya çıktı. Dizi, doktorların her gün karşılaşabildiği talihsiz kaza, aile içi şiddet ve zehirlenme vakalarıyla karşılaştığı acil servislerin gerçekliğini paradoksal bir bakış açısıyla konu ediniyor.