Mel Gibson’dan Türkiye ve Azerbaycan’a hakaret dolu paylaşım

ABD'li oyuncu Mel Gibson, sosyal medya hesabından çektiği video ile Türkiye ve Azerbaycan'a hakaret dolu ifadeler kullandı.

Mel Gibson’dan Türkiye ve Azerbaycan’a hakaret dolu paylaşım

ABD ile oyuncu Mel Gibson Azerbaycan'ın Karabağ zaferi sonrası sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Azerbaycan'ın anti terör operasyonu için soykırım ifadelerini kullanan oyuncu, Ermeni halkının bir kez daha etnik temizliğe maruz kaldığını iddia etti. Mel Gibson, “Pek çok Ermeni, Azerbaycan ve Türkiye'nin elinde tarif edilemez dehşetler yaşıyor." dedi.

Azerbaycan ordusu geçtiğimiz günlerde Karabağ'da anayasal düzeni sağlamak amacıyla operasyon başlatmıştı. Operasyon 24 saat içinde Ermeni güçlerinin çekilmesi ile birlikte Başarılı bir şekilde sona ermişti.

Azerbaycan'ın Karabağ Zaferi'ni hazmedemeyen batı basını, her fırsatta birçok yalan ve iftiraya başvurmaya devam ediyor. Bu defa ABD'li oyuncu Mel Gibson, Azerbaycan'ın Karabağ'da gerçekleştirdiği anti terör operasyonunu ekmek temizlik olarak yorumladı.

Sosyal medya hesabından bir video paylaşarak Azerbaycan ve Türkiye için hakaret dolu ifadeler kullanan dünyaca ünlü oyuncu söyle konuştu:

"Ermeni halkı bir kez daha etnik temizliğe maruz kalıyor. Pek çok Ermeni, Azerbaycan ve Türkiye'nin elinde tarif edilemez dehşetler yaşıyor."