Putin kalp krizi mi geçirdi? Kremlin açıklama yaptı

Son dakika haberi… Rusya lideri Putin kalp krizi mi geçirdi? Kremlin'den açıklama geldi…

Putin kalp krizi mi geçirdi? Kremlin açıklama yaptı

Son dakika haberi… sosyal medyada ve basında Rusya devlet başkanı Vladimir Putin’in kalp krizi geçirdiği ve doktorların müdahalesi ile hayata döndüğü öne sürülmüştü. Ayrıca Putin’in son dönemlerde dublör kullandığı iddiaları da gündemdeydi. Kremlin sözcüsü Peskov konu hakkında bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

Rusya devlet başkanı Vladimir Putin’in pazar günü evinde kalp krizi geçirdiği ve yatak odasında baygın bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Rusya'da muhalif kanallar aracılığıyla yayınlanan haber sonrası tüm dünyada Putin öldü mü sorusu yanıt aramaya başladı. Putin’in yoğun bakımda olduğu da iddia edilirken Kremlin’den konu ile ilgili açıklama geldi.

PUTİN KALP KRİZİ GEÇİRDİ İDDİALARI YALANLANDI

Rusya'da muhalif televizyon kanallarında yayınlanan haberde Putin’in pazar gecesi 21.05'te evinde yatak odasında baygın bulunduğu ve kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti. Doktorların hemen müdahale ettiği ve Putin’in hayata döndürüldüğü de iddialar arasındaydı. ayrıca son dönemlerde Putin’in dublör kullandığı ve sürekli tıbbi gözetim altında tutulduğu da öne sürüldü.

İddiaların dünya basınında yer bulmasının ardından Kremlin sözcüsü Peskov bir açıklama yaptı. Putin’in kalp krizi geçirdiği iddialarının yalan olduğunu belirten Kremlin sözcüsü, Ayrıca dublör iddiaları içinde “saçma” ifadelerini kullandı.