Shakira'ya şok suçlama: 5 milyon avro vergi kaçırdı

Shakira hakkında şok bir suçlama daha. Dünyaca ünlü şarkıcının 5 milyon Avro vergi kaçırdığı iddia edildi. Magazin gündemi bu iddialarla çalkalandı.

Shakira'ya şok suçlama: 5 milyon avro vergi kaçırdı

Shakira ve Pique ayrılığı geçtiğimiz yıla damga vurmuştu. Haziran 2022'de yollarını ayıran çiftin ayrılığının sonrası da oldukça olaylı olmuştu. Al dünyaca ünlü şarkıcı Shakira özel hayatı nedeniyle zor günler geçirirken şok bir suçlama ile karşı karşıya kaldı.

SHAKİRA VERGİ KAÇIRMAKLA SUÇLANIYOR

Özel hayatı ile son dönemlerde sık sık konuşulan Kolombiyalı şarkıcı Shakira, Şimdi de vergi kaçırdığı iddiaları ile gündemde. İspanyol Savcılığı tarafından Shakira hakkında 2002-2014 yılları arasında İspanya'da yaşadığı dönemde 6 farklı suçla 14,5 milyon avro vergi kaçırmak suçundan dava açıldı. Shakira'nın davasının Barselona il mahkemesinde 20 Kasım'da başlayacağı öğrenildi.

İspanya Savcılığı tarafından Shakira'nın 2018 yılında gelir ve mal varlığı vergilerinde usulsüzlük yaptığı iddiasıyla başlatılan soruşturma tamamlandı. O dönemde Shakira'nın 5.3 milyon euro vergi kaçırdığına yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Savcılık yeni bir suçlama ile Shakira hakkında yeniden dava açarken dünyaca ünlü şarkıcıya ikamet ettiği Miami'den video konferans yönetimiyle ifade verme olanağı tanındı.