Skandal olay! Öğretmen 12 yaşındaki öğrencisinden hamile kaldı

Tayvan skandal bir olayla çalkalandı. İsmi açıklanmayan bir öğretmenin 12 yaşındaki öğrencisinden hamile kaldığı ortaya çıktı.

Skandal olay! Öğretmen 12 yaşındaki öğrencisinden hamile kaldı

Skandal olay Tayvan'ı çalkaladı. İsmi açıklanmayan bir öğretmenin yine gizli kimliği tutulan 12 yaşındaki bir öğrencisiyle yasak aşk yaşadığı ve Bu Aşkın Sonunda hamile kaldığı ortaya çıktı. Öğrencisiyle yatak aşk yaşayan öğretmen çıkarıldığı mahkemede 4 aylık bir ilişkisi olduğunu kabul etti. Hamile olan ve doğum yaptığı da ortaya çıkan öğretmen bu süreçte bebeğini de doğurdu. İsmi açıklanmayan öğretmenin tutuklandığı öğrenildi.

Skandal olay Tayvan'da yaşandı. Bir öğretmen ve öğrencinin yasak aşkı ülkenin gündemine oturdu. Üstelik bu yasak aşktan bir de bebek dünyaya geldi. Yasak aşkın taraflarından olan öğrenci ise henüz 12 yaşında. 6 sınıfa giden bir öğrenci ile mesajlaşma uygulaması üzerinden tanışan öğretmen sık sık okul içinde görüşmeyi talep etti.

Bir süre sonra durum öğrencinin babası tarafından fark edildi. Baba yaşanan yasak aşkı polise ihbar etti. Çıkarıldığı mahkemede öğrencisi ile ilişkisi olduğunu kabul eden öğretmen, cinsel birliktelik yaşamak istemediğini belirterek kendini savundu. Mahkeme sürecinde doğumda yapan öğretmen 17.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Öğretmeninin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.