SON DAKİKA İsrail resmen savaş ilan etti

İsrail-Gazze hattındaki son gelişmeler ve bölgedeki son durum dünya genelinde yakından takip ediliyor. Dünya gündemine yerleşen son dakika bilgisinde İsrail Başbakanı Netanyahu’nun savaş maddesini onayladığı yer aldı.

SON DAKİKA İsrail resmen savaş ilan etti

Tüm dünya İsrail-Gazze hattındaki olayları takip ediyor. Hamas'ın İsrail'e yönelik saldırısının ardından İsrail'den misilleme gelmiş ve bölgede tansiyon yükselmişti. İsrail tarafından 'savaş' açıklamalarının geldiği olaylar sonrasında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun savaş maddesini onayladığı bildirildi.

SON DAKİKA GELİŞMESİ

Hamas'ın İsrail'e yönelik başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonunun ardından İsrail karşı saldırıya geçmiş ve bölgede gerilim giderek artmıştı. Tüm dünyanın endişeyle takip ettiği olaylar büyüyerek devam ederken bir son dakika gelişmesi yaşandı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun savaş maddesini onayladığı aktarıldı.

SAVAŞ MADDESİNİ ONAYLADI

İsrail-Gazze hattında devam eden çatışmalar dünya genelinde endişeyle takip edilirken çok sayıda ülkeden de bu konuyla ilgili açıklama gelmeye devam ediyor. Bölgede tansiyon giderek yükselirken İsrail Başbakanı Netanyahu'nun savaş maddesini onayladığına dair bir son dakika gelişmesi gündeme geldi.