SON DAKİKA! Türk Kızılay: Gazze'deki ekibimizle iletişim kuramıyoruz

İsrail Ordusu dün gece saatlerinden itibaren Gazze'ye kara harekatı düzenlemeye başladı. Türk Kızılay’ından da bir açıklama yapıldı. Kızılay, Gazze şeridinde görev yapan ekiple iletişim kurulamadığını duyurdu.

SON DAKİKA! Türk Kızılay: Gazze'deki ekibimizle iletişim kuramıyoruz

7 Ekim’den bu yana saldırı altında olan Gazze şeridinde dün gece yarısı kara harekatı başladı. İsrail Gazze'de bulunan sabit hat cep telefonu ve internet iletişim hizmetlerini tamamen keserken yoğun bir bombardıman düzenliyor. Türk Kızılay’ı da az önce bir son dakika açıklaması yaparak Gazze’de bulunan ekiple iletişim kurulmadığını duyurdu.

TÜRK KIZILAY EKİBİ İLE İLETİŞİM KESİLDİ

İsrail ordusu dünyadan gelen tüm ateist stres çağrılarına rağmen dün gece Gazze'ye yoğun bir bombardıman düzenledikten sonra Kara harekatına başladı. Birleşmiş Milletler Ateşkes kararı aldı ancak İsrail bu kararı tanımadığını da duyurdu. Gazze şeridinde sabit hat cep telefonu ve internet İletişim Hizmetleri tamamen kesildi. Bölgede iletişim biterken Türk Kızılay bir son dakika açıklaması yaptı.

Kızılay tarafından yapılan açıklamada Gazze'de görev yapan ekiple iletişim kurulamadığı belirtildi. Açıklamada "Üzülerek belirtmeliyiz ki, Gazze'de görev yapan yerel ekibimizle iletişim kuramıyoruz" denildi.