Yunanistan'da 6 Türk öldürülmüştü! O Türklerden birine gelen mesaj ortaya çıktı

Yunanistan'ın başkenti Atina'da 6 Türk'ün infaz edilmesi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. olayla ilgili Yunan polisi infaz edilen Türklerden birine gelen mesajı ortaya çıkardı. polisin olayla ilgili araştırması sürüyor.

Yunanistan'da 6 Türk öldürülmüştü! O Türklerden birine gelen mesaj ortaya çıktı

Pazartesi günü akşam saatlerinde Yunanistan'ın başkenti Atina'da 6 Türk'ün içinde bulunduğu aracı silahlı saldırı düzenlenmişti. saldırıda ölen 5 kişinin aynı karede olan fotoğrafı ortaya çıktı. fotoğrafın yakın tarihte çekildiği tahmin edilirken fotoğraf karesinde yer alan 6 kişinin ise Öldürülenlerden biri olabilir. Yunan basınında yer alan iddialara göre söz konusu olay çete hesaplaşması sonucu meydana geldi. olaydan yaklaşık 10 dakika önce öldürülenlerden birinin Cep telefonuna gelen mesaj ortaya çıktı. mesajda “Bulunduğunuz yer deşifre oldu o evden hemen çıkın, sizi öldürecekler” yazdığı öğrenildi.

ŞİFRELİ MESAJIN KİMDEN GELDİĞİ ARAŞTIRILIYOR

6 kişinin topluca infaz edildiği olayla ilgili olarak söz konusu mesajın kimden ya da kimler tarafından gönderildiği araştırılıyor. Ayrıca Yunan polisine göre öldürülen çete üyelerine gönderilen Bu mesaj bir tuzak da olabilir. öldürülen Türklerin çete üyesi olduğu tahmin edilirken beşinin üzerinden sahte Fransız pasaportu çıktığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Atina polisi tarafından yapılan araştırmalarda henüz saldırı anına dair bir görüntü bulunamadı. fakat silah seslerinin duyulduğu bir görüntüye ulaşıldığı da gelen bilgiler arasında yer aldığı.

HAVALİMANINA OPERASYON DÜZENLENDİ

Yunan polisi cinayetin çözülmesi için oldukça çok yönlü bir soruşturma yürütüyor. saldırının birkaç saat sonrasında polisin Atina'da bulunan uluslararası havalimanında kritik bir operasyon gerçekleştirdiği öğrenildi. operasyonda cinayetle bağlantılı olduğu değerlendirilen ve üzerinde Portekiz pasaportu çıkan Süleyman D adlı 32 yaşındaki bir Türk'ün Yunan uçağına binmek üzereyken gözaltına alındığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Atina'da yakalanan bu kişinin valizinde yapılan aramalarda 9 milimetre çapında 4 mermi taşıdığı da tespit edildi. Ayrıca söz konusu kişinin tutuklandığı da gelen bilgiler arasında yer aldı.