Yunanistan'da olumsuz hava koşulları nedeniyle sokağa çıkmama uyarısı yapıldı

Komşu Yunanistan'da kötü hava koşulları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sel felaketi ile karşı karşıya kalan Yunanistan'da kötü hava koşulları sebebiyle bazı bölgelerde vatandaşların mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamaları uyarısı yapıldı.

Yunanistan'da olumsuz hava koşulları nedeniyle sokağa çıkmama uyarısı yapıldı

Yunanistan'da sivil koruma birimi tarafından kötü hava koşulları nedeniyle sokağa çıkmama uyarısı yapıldı. Vatandaşların cep telefonlarında gönderilen acil kodlu kısa mesaj da bir özellikle Ahaia, Ithaki, Zakinthos, Kefalonya, Fthiotida, Viotia, Magnisia, Kardiça ve Eğriboz'un kuzeyinde ilerleyen saatlerde olumsuz hava koşullarının beklendiği belirtilirken mecbur kalınmadıkça sokağa çıkılmamasının gerektiği bildirildi.

Geçtiğimiz haftalarda sel felaketiyle karşı karşıya kalan Yunanistan'da olumsuz hava koşulları devam ediyor. Bugün Kalavrita'da Etkili olan dolu sebebiyle çok sayıda aracın hasar gördüğü öğrenildi. Trikala ve Yanya'da da Şiddetli sağanak yağış nedeniyle heyelan meydana geldi. Heyelan sonrası Bazı yolların ulaşıma kapandığı öğrenildi.

Bu hafta Yunanistan'da Uzmanların "Elias" ismini verdiği, Hava akımı etkisini gösterecek. Ülke genelinde hem şiddetli yağış hem de Yıldırım düşmeleri bekleniyor.