18 Yaş Üstü Herkese 10.000 TL Müjdesi! TC Kimlikle Verilecek

TC kimlikle başvuru yapan 18 yaş üstü herkese 10.000 TL nakit para veriliyor. Akbank kampanyayı az önce duyurdu.

18 Yaş Üstü Herkese 10.000 TL Müjdesi! TC Kimlikle Verilecek

Acil nakit ihtiyacı olanlar için Akbank‘tan güzel bir kampanya daha geldi. 18 yaş üstü tüm müşterileri için bayram öncesinde yepyeni bir fırsat başlatan banka, 10.000 TL’ye kadar kolay ve hızlı kredi desteği sünüyor. Akbank’ın yeni kampanyası için başvurular mobil bankacılıktan yapılabiliyor ödemelerde ATM den alınıyor. Akbank’ın yeni nakit destek kampanyasına katılmak için 31 Mart tarihine kadar süreniz var. Başvuru yapmak isteyenler fırsatı ve süreyi sakın kaçırmasın. Akbank’ın 10.000 TL’lik nakit destek kampanyasına ilişkin merak edilenler haberimizde…

AKBANK’TAN 10.000 TL FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan Akbank, müşterileri için 10.000 TL’lik faizsiz kredi desteği sünüyor. Akbank’ın yeni kampanyasından 18 yaş üstü her herkes faydalanabiliyor. Kampanyaya dair detayları paylaşan Akbank, katılım koşullarını da tek tek açıkladı. 10.000 TL faizsiz kredi kampanyası 31 Mart’a kadar sürecek. Bu tarihe kadar başvuru yapanların şubeye gitmesine gerek yok doğrudan ATM den ödeme almak mümkün olacak.

AKBANK FAİZSİZ KREDİ ŞARTLARI

Akbank’tan faizsiz kredi kullanmak isteyenler için başvuru şartları belli oldu. Öncelikle kampanyaya katılım göstermek isteyenlerin mutlaka Akbank müşterisi olmaları gerekiyor. Aynı zamanda 18 yaş üstü olmak ve düzenli bir gelire sahip olmak aranan başvuru şartları arasında yer alıyor. Ayrıca bankalar için kredi kullandırımında büyük önem taşıyan kredi puanınızın da 1200 üstü olması Akbank’ın belirlediği şartlar arasında bulunuyor. Kampanyaya dahil olmak istiyorsanız bu şartlara uygun olmanız gerekiyor.

AKBANK 10.000 TL FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Akbank’tan 10.000 TL’ye kadar faizsiz kredi desteği almak istiyorsanız hiç şubeye gitmeden mobil uygulama üzerinden ya da ATM üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Akbank müşterisi olduktan sonra mobil uygulamaya giriş yaparak burada bulunan krediler bölümünden faizsiz krediyi tıklamanız ve başvuru formunu doldurmanız yeterli olacak.

Akbank’ın bütçe dostu bu kampanyası için son başvuru tarihi 31 Mart 2024. Yani başvuruların tamamlanmasına yedi gün gibi kısa bir süre kaldı. Başvuru süresi içinde işlemlerinizi yaparak Ramazan bayramı öncesinde nakit ihtiyacınız faizsiz ve uzun vadeli olarak karşılama fırsatını sizde sahip olabilirsiniz.