2 kamu bankasından emekliye müjde! Ay sonuna kadar 15.000 TL'ye kadar ek ödeme var

Ziraat Bankası ve Vakıfbank emekliler için sürpriz müjdeyi Az önce duyuruldu. 31 Mart tarihine kadar emekliye 15.000 TL nakit destek var.

2 kamu bankasından emekliye müjde! Ay sonuna kadar 15.000 TL'ye kadar ek ödeme var

Son dakika haberi 2 Kamu Bankasından emekliler için geldi. Resmi gazetede alınan karar doğrultusunda emekliye ek ödeme fırsatı geliyor. Devlet bankaları olan Ziraat Bankası ve Vakıfbank, emekli müşterileri için para mutluluklarını açtı mart ayı sonuna kadar Ödeme yapacak. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş Ziraat Bankası ve Vakıfbank’a başvuru yaparak ay sonuna kadar 15.000 TL'ye kadar ek ödeme alma fırsatına sahip olacak. Emekliye nakit destek fırsatlarını peş peşe sunmaya devam eden kamu bankalarının kampanyasının detayları da netleşti.

EMEKLİLERE EK ÖDEME KAMU BANKALARINDA

Emeklilere yönelik nakit versek kampanyaları Mart ayında da hız kesmeden devam ediyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan bomba gibi bir kampanya daha geldi. Emekli maaşı alan müşterilerine hızlı kredi desteği veren iki devlet bankası 15.000 TL'ye kadar düşük Faizin nakit destek sunuyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank’ın yeni nakit destek ödemesinden faydalanmak isteyen emeklilerin şubeye gitmeden başvuru yapmaları gerekiyor.

EMEKLİ MAAŞI ALAN HERKES ALABİLİYOR

Kamu bankaları tarafından emeklilere nakit destek kampanyası başlatılırken şartlarda belli oldu. Emekli maaşı alan herkes kampanyaya dahil olarak destek ödemesi alabiliyor. 15.000 TL acil kredi desteği özellikle yaklaşan bayram öncesi emekliye ilaç gibi gelecek. 4A 4B 4C emeklisi olup maaşını hemen kamu bankalarına taşıyanlar kampanyadan faydalanabilecek.

EMEKLİYE PROMOSYON ZAMMI DA VAR

Kamu bankalarından Ayrıca emekliye Bir de sürpriz var. 4A 4B 4c emeklisi için devlet bankaları bugüne kadar 5.000 TL'lik promosyon desteği sunuyordu. Fakat yeni düzenleme ile birlikte artık 12.000 TL'ye kadar promosyon verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamu bankalarının promosyon zammı müjdesini Geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Emekli maaşını devlet bankalarına Taşıyan emekliler kampanya kapsamında hem promosyon desteği alacak hem de 15.000 TL düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanarak rahatlama fırsatı bulacak. Kampanya bitimi 31 Mart olarak belirlendi. Kaçırmak istemiyorsanız başvurunuzu bu tarihe kadar yapın.