2 Litre Ayçiçek Yağı Bedavadan Veriliyor! İzdiham Yaratacak Kampanya Başladı

Ayçiçek yağı indirimi değil, bedava ayçiçek yağı kampanyası başladı. O market müşterilerine 2 L ayçiçek yağını hediye ediyor.

2 Litre Ayçiçek Yağı Bedavadan Veriliyor! İzdiham Yaratacak Kampanya Başladı

Ayçiçek yağı fiyatları rekor düzeye ulaşırken bazı marketlerde indirim kampanyaları devam ediyor. Ancak bir market var ki indirim değil bedavadan ayçiçek yağı dağıtıyor. Bizim Toptan Market bir gün müşterileri için yepyeni bir kampanya düzenledi. Nisan ayı sonuna kadar marketten bakliyat ürünü alışverişi yapanlar için 2 litre ayçiçek yağı hediye edilecek.

HEDİYE AYÇİÇEK YAĞI KAMPANYASI İZDİHAM YARATACAK

Özellikle toptan satış alanında Türkiye'nin önde gelen Market zincirlerinden biri olan Bizim Toptan Market, Online alışveriş yapan müşterileri için yeni bir kampanyaya imza atıyor. Bizim Toptan Market tarafından yapılan açıklamaya göre nisan ayı sonuna kadar 1 ve 2,5 kilogramlık Beşler markalı bakliyat Alışverişlerine 2 litre Ülker Bizim ya da ONA markalı ayçiçek yağı hediye edilecek.

30 Nisan tarihine kadar geçerli olan kampanyaya katılmak isteyenlerin mutlaka marketin resmi internet sitesi üzerinden Online Alışveriş yapmaları gerekiyor. Ayrıca kampanya stoklarla sınırlı olarak sunuluyor. 750 adet ürünle sınırlandırılan kampanyadan faydalanmak isteyenlerin toptan Alışveriş yapmaları şart.

KAPIŞ KAPIŞ GİDECEK YENİ KAMPANYA BAŞLADI

Bizim Toptan Market tarafından başlatılan yeni kampanyadan faydalanmak isteyenler için 2 gün süren var. Yoğun ilgi gören kampanyaya katılmak isteyenler en geç 30 Nisan tarihine kadar marketin online alışveriş Platformu üzerinden alışverişlerini yapabilir.