3 Banka TC Kimlik Numarasına 50.000 TL Veriyor

Nakit ihtiyacı olanlara son dakika müjdesi geldi. 3 banka güçlerini birleştirdi T.C kimlik numarasına 50.000 TL ödeme veriliyor.

3 Banka TC Kimlik Numarasına 50.000 TL Veriyor

Ramazan Bayramı öncesi acil nakit paraya olan ihtiyacı artan vatandaşlara 3 bankadan fırsat var. Yepyeni kampanyaya imza atan Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank 11 haneli T.C kimlik numarası ile başvuru yapana 50.000 TL'ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi veriyor. 3 devlet bankası tarafından sunulan kampanyaya katılmak isteyenler hemen başvuru yapabilir. Sms ile de kredi başvurusu yapmak mümkün.

3 BANKADAN DÜŞÜK FAİZLİ 50.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından Ramazan Bayramı öncesinde düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyaları başladı. 3 banka tarafından sunulan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında 11 haneli T.C kimlik numarası ile başvuru yapmak yeterli oluyor. Kamu bankaları tarafından sağlanacak olan ihtiyaç kredisine son başvuru 5 Nisan'da bitecek. O sebeple bayram öncesi nakit ihtiyacı olanlar fırsatı kaçırmadan başvurularını şubelerden mobil bankacılıktan ya da internet bankacılığı üzerinden yapabilir.

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

50.000 TL ihtiyaç kredisi için başvuru şartları da belli oldu. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, düzenli gelire sahip olmak ve 3 devlet Bankası'ndan birinin müşterisi olmak aranan şartlar arasında yer alıyor.

Bu şartları taşıyan ve 5 Nisan tarihine kadar başvurusunu yapanlar 50.000 TL ihtiyaç kredisi alabilirken 36 ay vadeli geri ödeme imkanına da sahip oluyor.

3 AY ÖDEME ERTELEME SEÇENEĞİ VAR

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank müşterilerinin bütçesine göre ödeme planlaması da yapıyor. Bütçenize uygun 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanırken Dilerseniz 3 ay ödeme erteleme fırsatlarını da değerlendirebilirsiniz. Sadece kendi müşterilerine yönelik bir kampanya düzenleyen kamu bankaları, uzun vadeli kredi seçeneklerini en uygun faiz oranı ile müşterilerine sunuyor. Özellikleri Ramazan Bayramı öncesi Acil para arayanlar hızlı kredi kampanyaları ile rahat bir nefes alma fırsatına sahip oluyor.