7500 TL emekli maaşı alana 7500 TL de ek ödeme yarın başlıyor

Emekliye müjde şimdi geldi. 7.500 TL emekli maaşı alanlara maaşa ek 7.500 TL de ödeme yapılacak.

7500 TL emekli maaşı alana 7500 TL de ek ödeme yarın başlıyor

Emekli maaşı alan milyonlarca emekli için emekli promosyon duyuruları gelmeye devam ediyor. Bu defa açıklama Türkiye İş Bankası tarafından yapıldı. Türkiye İş Bankası, 7500 TL emekli maaşı alan tüm emeklilere ek ödeme yapacağını bildirdi. Ek ödeme miktarı da emekli maaşı kadar olacak. Türkiye İş Bankası'nın emekli promosyon kampanyası detayları haberimizde…

Türkiye İş Bankası bir son dakika açıklaması yaparak emekli maaşı alan vatandaşlara ek ödeme yapacağını bildirdi. Emekli promosyon kampanyasına güncelleme yapan İş Bankası, 7500 TL ve üstü maaş alan tüm emeklilere ek ödeme sağlayacak. İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre başvuru için şubeye gitmeye gerek yok. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile de hızlı promosyon başvurusu yapılabilecek.

İŞ BANKASI KASIM AYI EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI DUYURUSU

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi fark etmeden emekli maaşını 3 yıllığına Taşıyan Emeklilere promosyon ödemesi yapılacağı bildirildi. Emekli promosyon kampanyası kapsamında maaş tahlili vermek yeterli olacak herhangi bir ek koşul aranmayacak. Türkiye İş Bankası'nın maaş aralığına göre vereceği emekli promosyon tutarı ise şöyle oldu:

3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL

3.500 TL – 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL

7.500 TL – 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL

emekli-ek-odeme-3.jpg

TEK TIKLA MAAŞINIZI TAŞIYABİLİRSİNİZ

Emekli maaşını Türkiye İş Bankası'na Taşıyan yapmak isteyen emeklilerin şubeye gitmesine gerek yok. İş Bankası mobil uygulamasından ya da İş Bankası internet şubesi aracılığı ile tek tıkla emekli maaşınızı İş Bankası'na taşıyabilirsiniz. Aynı zamanda 3 yıllık maaş taahhütü sözleşmesini de anında imzalayarak İş Bankası'ndan ek ödeme desteği alabilirsiniz.

Emekli promosyon kampanyasında sadece 3 yıllık taahhüt sözleşmesi ise yani İş Bankası aynı zamanda maaşını taşıyan emeklilere birçok avantaj da sağlıyor. Ücretsiz havale ve EFT’nin yanı sıra düşük faizli emekli kredisi İş Bankası tarafından sağlanan avantajlar arasında yer alıyor.