79 TL'ye ayçiçek yağı! O market ÇILDIRDI

O markette çılgın ayçiçek yağı indirimi başladı. 79 TL'ye ayçiçek yağı fırsatında stoklar hızla tüketiyor tükeniyor.

79 TL'ye ayçiçek yağı! O market ÇILDIRDI

Artan sıvıyağ fiyatlarına karşı Migros'tan sevindirici bir haber geldi. Market zinciri, Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yükselen fiyatlar karşısında bayram öncesi vatandaşların yüzünü güldürecek bir indirim kampanyası başlattı. Migros'un yeni indirim kampanyasında ayçiçek yağı fiyatları 79 TL'ye kadar düştü. Tüketicinin yüzünü güldürecek indirimli fiyatlarda ürünler stoklarla sınırlı. İşte Migros ayçiçek yağı indirimi kampanyasının detayları…

MİGROS'TA AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARINA %38 İNDİRİM

Kampanya dahilinde, Sırma markalı 2 litrelik ayçiçek yağı %38 indirimle 127,90 TL'den 79,90 TL'ye düşürüldü. Litre başına fiyatı 39,95 TL'ye gerileyen yağ, tüketicilerin büyük ilgisini çekiyor. Migros, indirimli ürünlerden faydalanmak isteyenlere online sipariş imkanı sunarken, kişi başı satın alma limitinin 2 adet olduğunu belirtiyor.

SINIRLI STOKLAR VE HIZLI HAREKET ETMEK GEREK

Migros'un yaptığı duyuruya göre, sınırlı stoklar nedeniyle indirimden yararlanmak isteyen tüketicilerin hızlı hareket etmeleri gerekiyor. İndirim süresi hakkında bir bilgi paylaşılmazken, avantajdan yararlanmak isteyenler Migros mağazalarına veya Migros Sanal Market'e başvurabilirler. Bayram öncesinde ekonomik bir alışveriş yapma fırsatı sunan bu kampanya, sıvıyağ ihtiyacını uygun fiyatlarla karşılamak isteyen herkesi Migros'a davet ediyor.

Migros ayçiçek yağı indirimli kampanyasından faydalanmak isteyenlerin aynı zamanda Migros Money kart ya da Migros Money Club Kart sahibi olmaları da gerekiyor. Elinde Migros kartı bulunmayanlar kasalardan temin edebilir ya da Sanal Market uygulaması üzerinden telefon numaraları ile yeni üyelik oluşturabilir.