Acele eden indirimi yakalar! 32'li tuvalet kağıdı 139 TL'ye raflarda

Tuvalet kağıdı stoklarını yenilemek isteyenler dikkat. Acele eden bu indirimi yakalar. O markette 32'li tuvalet kağıdı 139 TL'ye kadar düştü.

Acele eden indirimi yakalar! 32'li tuvalet kağıdı 139 TL'ye raflarda

Tuvalet kağıdı indirimi bekleyenler için bomba kampanya o markette başladı. 32'li tuvalet kağıdı fiyatı dibe çekildi. Raflarda kısa süreliğine indirimde olan tuvalet kağıdı fiyatları 139 TL'ye geriledi. Ancak ürünler stoklarla sınırlı ve kampanya kısa süreliğine geçerli. Acele eden bu tuvalet kağıdı indirimini yakalar.

Tuvalet kağıdı fiyatları son 2 yıl içinde Türkiye'de yaşanan fiyat artışından en çok etkilenen ürün grubu oldu. Evlerin temeli hijyen ihtiyaçları arasında yer alan tuvalet kağıdı fiyatları uçuşa geçerken bazı Market zincirlerinin kampanyaları sayesinde vatandaşlar ucuz tuvalet kağıdı alışverişi yapma fırsatını elde ediyor. Yeni bir tuvalet kağıdı indirimi bu sabah saatlerinde duyuruldu. Ancak bu indirimi yakalamak isteyenlerin acele etmesinde fayda var. Çünkü ürünler toplarla sınırlı kampanya ise kısa süreliğine geçerli. Dev tuvalet kağıdı indirimi kampanyasından faydalanmak isteyenler için detaylar haberimizde…

tuvalet-kagidi-indirimi-2.jpg

32'Lİ TUVALET KAĞIDI FİYATLARINA DEV İNDİRİM

İndirimli tuvalet kağıdı alışveriş yapmak isteyenler için o Market zincirinden duyuru geldi. Migros Market Viva 32'li tuvalet kağıdı fiyatlarını 139,90 TL'ye düşürdü. Son yılların en ekonomik tuvalet kağıdı satışını gerçekleştiren Migros markette ürünler stoklarla sınırlı. Aynı zamanda kampanyadan yararlanmak isteyenler Migros Sanal Market uygulaması üzerinden de sipariş verebilecek. 3 günlüğüne geçerli tuvalet kağıdı indirimini kaçırmak istemiyorsanız elinizi çabuk tutun.