Ak Partili yetkili isim açıkladı! Emeklilere yeni ikramiye için hazırlıklar başladı

AK Parti'den en yetkili isim emeklilere Müjdeli haberi duyurdu. Yeni ikramiye ödemesi için hazırlıklar başladı. Cumhurbaşkanı talimatı ile 5000 TL daha geliyor.

Ak Partili yetkili isim açıkladı! Emeklilere yeni ikramiye için hazırlıklar başladı

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla çalışan emeklilere tek seferlik 5 bin TL ikramiye ödemesi yapılması için çalışmalara başlandığını açıkladı. Güler, detayların ve kapsamın daha sonra açıklanacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Cumhuriyet'in 100. Yılı dolayısıyla emeklilere üçüncü bayram ikramiyesi olarak tek seferlik 5 bin TL ödeme yapılacağını duyurmasının ardından, yalnızca çalışmayan emeklileri kapsayan uygulamaya itirazlar gelmişti. Bu çerçevede, çalışan emeklilere de benzer bir ikramiye ödemesi yapılması kararı alındı.

ÇALIŞAN EMEKLİLERE DE 5000 TL İKRAMİYE GELİYOR

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla çalışan emeklilere 5 bin TL ödeme konusunda detaylı bir çalışmanın başladığını ifade etti. Güler, çalışmanın sonuçlarına göre kapsamın ve detayların ortaya çıkacağını belirtti.

Yani daha önce çalışmayan emeklilere verilen 5.000 TL'lik Cumhuriyet ikramiyesinin kapsamı Nihayet genişliyor. Ak Parti grup başkanı Güler'in yaptığı açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine hazırlıklar başladı.com çalışan emeklilere ikramiye ödemesinin tarihi henüz açıklanmadı. Çalışmaların tamamlanması sonrasında ikramiye ödemesinin tarihinin de duyurulacağı düşünülüyor.

5000 TL İKRAMİYE ÖDEMELERİ 15 KASIM'DA TAMAMLANMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği 5.000 TL'lik ikramiye ödemeleri geçtiğimiz 15 Kasım tarihinde çalışmayan emeklilerin IBAN numarasına yatmış ve tamamlanmıştı. Ancak bir süredir çiftçi kayıt sistemine kayıtlı olan emekliler ve çalışan emekliler ikramiye talebinde bulunuyordu. Yerel seçim öncesi bu konunun problem yaratacağını düşünen AK Partili yöneticiler bu talepleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine çalışan emeklilere de ikramiye verilmesi için hazırlıklar başladı. Yılbaşından önce bu hazırlıkların tamamlanacağı tahmin ediliyor.