Akılara durgunluk veren olay! Kaynanam ölüm büyüsü yaptırdı…

Almanya'da sözde bir büyücü, Türk iş kadınını seneler boyunca kandırdı. Kayınvalidesinin ölüm büyüsü yaptırdığını dile getiren sözde büyücü, kadının tam 5 milyon eurosunu aldı.

Akılara durgunluk veren olay! Kaynanam ölüm büyüsü yaptırdı…

Gerçek, iş kadınının ilaçlı suları içmeyi bırakınca, olanları ailesine anlatmasıyla gün yüzüne çıkarken polis, Türkiye'ye kaçan Serkan ve Süreyya çiftini her yerde aramaya devam ediyor. "Kaynanan sana ölüm büyüsü yaptırmış" şeklinde konuştu. Türk iş kadınının 5 milyon euro parasını alarak dolandırdı. Sahte medyum akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık hikayesine imza attı.

akillara-durgunluk-veren-olay-kaynanam-olum-buyusu-yaptirdi.jpg
Almanya'nın Münih kentinde yaşamını sürdüren bir Türk iş kadını, 6 sene önce işsizlik maaşıyla geçimini sağlayan Serkan ve Süreyya çiftiyle tanıştı. Adam iddialara göre rüyalarında geleceği gördüğünü dile getirdi. Kadına fal bakmaya başladı. Sözde büyücü kadına "Sen de ölüm büyüsü var" diyerek cin çıkarma seansları yapmaya başladı. O seanslarda içtiği sıvılarla kendinden geçen kadın, aile sırlarını sözde medyumla paylaşmaya başladı. O aile sırlarını adam da kadına geri anlatarak kadının güvenini kazanmayı başardı. Kadından sürekli şekilde para alan adam, kocasının onu aldattığına inandırmış oldu. Adam Ordu'Da yaşayan annesine kadının falını gönderdi. Annesi de sözde fala bakıp 200 bin euro aldı.

akillara-durgunluk-veren-olay-kaynanam-olum-buyusu-yaptirdi-001.jpg
5 MİLYON EUROSUNU ALDI
Lüks bir hayat devam ettiren sahtekar medyum çektiği videolarla göz boyamaya devam etti. Büyülü diyerek kadına Münih'teki evini bile satmasını sağladı. Dolandırıcı, kadının üzerinde tam hakimiyet kurduktan sonra ise "Bundan sonra tüm iyilikler de kötülükler de benden gelecek sana" ifadelerini kullandı. Sözde medyum, avucunun içinde aldığı kadından sık sık para koparmaya devam etti. Sözde medyum çektiği videolarda "Kaynanan aynı şekilde senin ay başını alıp okutturmuş abla... Ben abdest aldıktan sonra anka kuşu gelecek ve beni alacak yukarıya çıkacağım. Şimdi ben burada yatacağım ve yattıktan sonra da sana bazı şeyleri söyleyeceğim gördüğüm ne varsa onları söyleyeceğim" dedi. Show Haber'in bir haberine göre iş kadını ilaçlı suları içmeyi bırakınca yaşadıklarını ailesine anlatmasıyla olanlar oldu. 6 yılda kendisinden 5 milyon euro yani 175 milyon TL alan adam hakkında suç duyurusu yaptı. Polis, şimdi Türkiye'ye kaçan çifti her yerde aramaya devam ediyor.