Bankalardan emekliye zam kararı! Ödemeler iki katına çıkıyor

Bankalar emekliye promosyon ücretlerine zam kararı aldı. Emekliye yapılan ödemeler 2 katına çıkıyor.

Bankalardan emekliye zam kararı! Ödemeler iki katına çıkıyor

Bankaların emekliye yönelik promosyon yarışı devam ediyor. Emekli maaşlarına Ocak ayında beklenen zam sonrası bankalardan da yeni bir zam kararı geldi. Bankalar emekli maaşı alanlara artış yapmaya hazırlanıyor. Özel bankalarda 2024 yılı promosyon rakamlarının geleceği seviye Neredeyse 2 katı olacak. Peki hangi banka ne kadar yüksek promosyon veriyor? En yüksek promosyon veren banka hangisi?

Emekli promosyonu kampanyaları bankalar arasındaki rekabeti giderek arttırıyor. Milyonlarca emekliliği müşteri yapmak isteyen bankalar yüksek promosyon teklifleri ile dikkat çekerken Ocak 2024 itibariyle banka promosyonlarının daha da artacağı tahmin ediliyor. Şimdiden bankaların Ocak 2024 emekli promosyon ücretleri konuşulmaya başlandı. Peki Mevcut durumda en yüksek promosyon veren banka hangisi? Bankaların Emekliye promosyon kampanyaları ve detaylar haberimizde…

BANKALARDA PROMOSYON 12.500 TL'YE KADAR YÜKSELDİ

Emekli promosyon kampanyaları bankalarda emekliye oldukça cazip tekliflerle geliyor. Milyonlarca emekliliği maaş müşterisi yapmak isteyen bankalar Her geçen gün daha da yüksek promosyon ücreti sunarken son gelinen noktada özel bankalarda promosyon 12.500 TL'ye kadar yükselmiş durumda. Kamu bankalarında da 7000 TL'ye kadar promosyon fırsatı sunuluyor. ING Bank özel bankalar arasında yüksek promosyon tutarı ile dikkat çeken bankalardan biri oldu. ING Türkiye tarafından toplamda 12.500 TL promosyon ödemesi emekliye sunuluyor. Akbank Yapı Kredi Bankası Finansbank Garanti Bankası gibi bankalarda yüksek promosyon teklifleri ile dikkat çekiyor.

EMEKLİ PROMOSYONU DAHA DA ARTACAK

Üstelik emekliler için yeni bir güzel haber daha var. Emekli promosyon ücretleri Ocak 2024'te yapılacak emekli maaş zammı ile birlikte daha da artacak gibi görünüyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi milyonlarca vatandaşa Ocak 2024'te %50 oranında zam bekleniyor. Bankalarında bu durumda sunacakları promosyon miktarını ciddi şekilde arttıracağı tahmin ediliyor. Özellikle bankalar tarafından sağlanacak promosyonların Yeni yılda iki katına çıkması da yüksek ihtimal gibi görünüyor.