Bankkart Kullanıcıları İçin Bayram Öncesi Müthiş Fırsat! 750 TL Para İadesi Başladı

Ziraat Bankası bayram öncesi müşterilerine jest yaptı. Bankkart kullanıcıları için 14 Nisan’a kadar 750 TL para iadesi başları. İşte kampanya detayları…

Bankkart Kullanıcıları İçin Bayram Öncesi Müthiş Fırsat! 750 TL Para İadesi Başladı

Ziraat Bankası müşterileri için kampanyalar devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesi 14 Nisan'a kadar sürecek yeni bir kampanya daha başlatan Ziraat Bankası, bankkart kullanıcıları için 750 TL'lik para iadesi sunuyor. Ziraat Bankası'nın yeni kampanyasına katılım koşulları ve detaylar belli oldu nokta şartları taşıyanlar hemen kampanyaya dahil olabilir.

Ziraat Bankası, hesap sahiplerine özel bir kampanyayla gündemde. 14 Nisan'a kadar sürecek bu özel kampanya kapsamında, bankanın müşterileri 750 TL'ye varan para iadesi fırsatından yararlanabilecekler. Detaylarını merak edenler için işte kampanyanın ayrıntıları…

ZİRAAT BANKASI'NDAN BAHAR KAMPANYASI

Ziraat Bankası, günlük alışverişlerinizi daha da ödüllendiriyor. "Bankkart" kullanıcıları, belirlenen market ve perakende noktalarında yapacakları alışverişlerle değerli bonuslar kazanıyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya Tarihleri: 6 Mart - 14 Nisan 2024. Bu tarihler arasında yapılan alışverişler kampanyaya dahil.

Katılım Şartı: Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr üzerinden kaydolabilir veya "RAMAZAN" yazıp 4757'ye SMS atabilirsiniz. Alışveriş öncesi kaydınızı yapmayı unutmayın!

Kazanç: Anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri noktalarında tek seferde yapılan 750 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL bonus kazanılır. Toplamda 750 TL'ye kadar bonus kazanma imkanı var.

KAMPANYANIN KOŞULLARI

Alışverişlerin Ziraat Bankası anlaşmalı POS cihazları üzerinden yapılması gerekiyor.

Aynı gün içinde aynı iş yerinden yapılan işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahildir.

İnternet alışverişleri kampanya kapsamında değil.

Kazanılan bonuslar, kampanya şartları karşılandığı anda kartınıza yüklenir.

MAKSİMUM KAZANÇ

Bu kampanya ile bir müşteri en fazla 750 TL bonus kazanabilir. Kazanılan bonuslar, alışverişin yapıldığı kartınıza doğrudan yansıtılacak ve sonraki alışverişlerinizde kullanabileceksiniz.

Ziraat Bankası'nın bu cazip kampanyasıyla, bahar alışverişlerinizi daha keyifli hale getirebilir, alışverişlerinizden ekstra bonuslar kazanabilirsiniz. Kampanyaya katılmayı ve bonuslarınızı kazanmayı unutmayın!