Bim’de Dev İndirim Yüzde 41 Oldu! Ramazan Özel İndirimleri İçin Son İki Gün!

Bu ramazanda ayçiçek yağı, kırmızı et, tuvalet kağıdı, yumurta ve daha fazlasını en ucuza almak için Bim’in kampanyasını duyanlar kapılarda kuyruklar oluştururken ünlü market de geri sayımı başlattı.

Bim’de Dev İndirim Yüzde 41 Oldu! Ramazan Özel İndirimleri İçin Son İki Gün!

Mevcut ekonomik ortamda vatandaşlar için Ramazan, büyük market indirimleri sayesinde bir kez daha bereketiyle geldi ancak 20 Mart'ta başlayan Bim market kampanyası oldukça fazla ilgi gördü.

Zeytinden peynire, diş fırçasından deodoranta, tuvalet kağıdından deodoranta kadar vatandaşların tüm temel ihtiyaçlarını bir araya getiren kampanyada market indirim günleri sona ererken, marketler açılmadan önce oluşan kuyruklar artmaya devam ediyor.

ÖZEL "İNDİRİM" TÜM ÜRÜNLERDE

Sadece tek ürün ya da tek bir reyonda değil, tüm ürünlerde gerçekleşen Ramazan'a özel indirim kampanyası 20 Mart tarihinde başlamıştı.

26 Mart Salı günü sona erecek olan bu genel indirim kampanyasında isteyen mutfak, isteyen banyo isteyen de kişisel bakım ürünlerine çok daha uygun fiyatlar ile kavuşma imkanı buluyor. Birçok ürünü kampanyasına dahil eden market oldukça geniş ürün yelpazesi ile rakiplerinden sıyrılırken, indirimin son günleri ise çok daha kalabalık bir taleple buluştu.

RAMAZAN İNDİRİMLERİNDE SON İKİ GÜN

e72f1cf0-8096-4968-9439-24c3dbb9ce3f.jpg

Marketler indirim kampanyalarını sıralarken % 41 indirim ile bayrağı kapan Bim Marketler vatandaşı yollara döktü. "Ucuzluk" denilince akla ilk gelen marketlerden olan Bim, yaptığı son indirimler ile yine zor durumda olan vatandaşa çare oldu.

Son iki günü kalan bu özel kampanyadaki indirimli ürünlerden bazılarını aşağıda sizler için derledik;

Ekici Beyaz Peynir (1 KG) 159,00 TL

Sek Kaşar Peyniri (500 GR) 125,00 TL

Dost Yoğurt (2,5 KG) 67,50 TL

Siyah Zeytin (1 KG) 147,50 TL

Ülker Terem Yağ / Tereyağı (250 GR) 23,00 TL

Orkid Hijyenik Ped 49,75 TL

Axe, Fa Deodorant Bay / Bayan 55,75 TL / 87,00 TL

Colgate Diş Fırçası 33,50 TL

Özellikle yüzde %41 indirimlere varan kişisel bakım ürünleri için vatandaşlar market kapıları henüz açılmadan kuyruklar oluşturmaya başlarken, reyonlarda tükenen ürünlerin tekrar tekrar tedarik edilmesi ise ayrıca takdir topladı.