Çankırı'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Çankırı'nın Çerkeş kentinde tırın otomobilin üzerine devrilmesi neticesinde ilk belirlemelere göre 4 kişi kaza sonucu hayatını kaybetti.

Çankırı'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var

İstanbul-Samsun kara yolu Göynükçukuru köyü mevkiinde arıza yapan bir otomobilin sürücüsü, aracını yol kenarına park etti. Haber verilmesinin ardından gelen polis ekibi de bölgede güvenlik önlemi almak amacıyla çalışma başlattı. Bu esnada aynı yönde gelen yabancı uyruklu S.N. idaresindeki tır, otomobilin üzerine devrilerek bir faciaya yol açtı.

cankirida-feci-kaza-olu-ve-yaralilar-var.jpgcankirida-feci-kaza-olu-ve-yaralilar-var.jpgcankirida-feci-kaza-olu-ve-yaralilar-var-001.jpg

4 KİŞİ ÖLDÜ, 2’Sİ POLİS 3 KİŞİ YARALANDI

İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ekipleri, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada ilk tespitlere göre 4 kişi yaşamını yitirdi, 2'si polis 3 kişi yaralandı. Yaralılar acilen çevredeki hastanelere sevk edildi.

cankirida-feci-kaza-olu-ve-yaralilar-var-002.jpg

ÇANKIRI VALİSİ TAŞOLAR: MİLLETİMİZİN BAŞI SAOĞLSUN

Olay yerinde inceleme yapan ve ilgililerden bilgi alan Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar , gazetecilere kazanın Karabük-Çankırı il sınırında saat 10.00 sıralarında meydana geldiğini ifade etti. Mustafa Fırat Taşolar, “Bunlardan 2'si polis memuru arkadaşımız, Karabük'te tedavi altındalar. Olay yerinde savcımız, emniyetimiz, jandarmamız ve diğer görevliler incelemelerini yapıyor. Trafiği çok şükür, kontrollü olarak açtık şu anda, araç seyri devam ediyor. İncelemeler bittikten sonra daha ayrıntılı, net bilgi verebileceğiz. Hepimizin başı sağ olsun, geçmiş olsun” şeklinde ifadeler kullandı.