Cem Küçük'ten dikkat çeken seçim paylaşımı

31 Mart seçimlerinde, AK Parti'nin birçok ilde yaşadığı kayıpların ardından gazeteci Cem Küçük'ten dikkat çekici bir paylaşım geldi.

Cem Küçük'ten dikkat çeken seçim paylaşımı

31 Mart 2024 seçimlerinde sandıkların yarısından tamamı açılırken, sandıktan 'sürpriz' sonuçlar çıkmıştı. CHP'nin büyük yükselişi AK Parti cephesinde şaşkınlığa sebep olurken, gazeteci Cem Küçük sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

cem-kucukten-dikkat-ceken-secim-paylasimi.jpg

FENER BAHÇEYE YAPILAN HAKSIZLIKLAR NEDEN OLDU
Cem Küçük, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere bazı büyükşehirlerde de büyük oy kaybeden AKP'nin aldığı bu sonuçlara dair paylaşım yaparken, Fenerbahçe detayı oldukça dikkat çekiciydi. Cem Küçük, paylaşımında Fenerbahçe için 'şikeci' suçlamasında bulunan Trabzon AK Parti adayına odaklanırken "Kim ne derse desin Fenerbahçe’ye yapılan haksızlıklar da seçim sonuçlarında az veya çok etkili oldu." Şeklinde ifadeler kullandı.

cem-kucukten-dikkat-ceken-secim-paylasimi-001.jpg
CEM KÜÇÜK KİMDİR?
Cem Küçük, 1978 yılında Zonguldak'ta dünyaya gelmiştir. Aslen Giresun'un Eynesil ilçesindendir. İlk öğretim ve orta öğretimini Zonguldak'ta tamamlamıştır. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Amerikan Kültür ve Edebiyatı bölümünü bitirdikten sonra uzun yıllar yazarlık ve çevirmenlik yapmıştır. Mezun olduktan sonra ilk iş olarak Profil Yayınları'nda editörlük yapmıştır. Medyaya girişi editörlük yaparken tanıştığı Rasim Ozan Kütahyalı ile başlamıştır. Daha sonra Yeni Şafak gazetesinde yazmaya başlamıştır. Televizyon dünyasına ilk adımını TVNET ile atmıştır. Yeni Şafak gazetesinden ayrıldıktan sonraki durağı Star gazetesi olmuştur.