Cumhurbaşkanı ONAYLADI! 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emeklilere EK ÖDEME var

10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emeklilere Cumhurbaşkanı onayı ile ek ödeme var. Az evvel açıklama yapıldı, emekliler sadece başvuru yaparak karşılıksız ödeme alacak.

Cumhurbaşkanı ONAYLADI! 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emeklilere EK ÖDEME var

Cumhurbaşkanı ONAYLADI! 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emeklilere EK ÖDEME var!

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için Cumhurbaşkanı az önce onayladı. 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emeklilere ek ödeme fırsatı sunulacak. Emekli maaşı alanlara ek ödeme kamu Bankası aracılığı ile verilecek. Ziraat Bankası gelen talimat üzerine harekete geçti emeklileri davet etti. SSK bağ-kur 4C emeklisi fark etmeden emekli maaşı alan tüm vatandaşlar ek ödeme için başvurularını hemen yapabiliyor. Başvuruyu takip eden 3 iş günü içinde emeklinin IBAN numarasına en az 10.000 TL'lik ek ödeme yapıyor.

Emekliler son yıllarda artan enflasyon nedeniyle ciddi bir geçim sıkıntısı yaşamaya başladın. Seçim ve Bayram öncesinde emekli maaşlarına ilave zam beklentileri oluşmuştu. Ancak bu beklentiler boşa çıktı. Emeklilere ek zam yapılmadı ancak ek ödeme fırsatları devam ediyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi fark etmeden milyonlarca emekli için ek para müjdesi Ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat Bankası tarafından Cumhurbaşkanı talimatlı ek ödeme emeklinin IBAN numarasına yatacak. Milyonlarca emekliye yapılacak ek ödeme desteği için tarih verildi. İşte emekliyi bekleyen yeni ek para fırsatları…

EMEKLİ MAAŞI ALANLARA KAMU BANKASINDAN PROMOSYON MÜJDESİ

Türkiye'de emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa bankalar tarafından promosyon fırsatları sunuluyor. Bir müjdeli haberde Ziraat Bankası tarafından verildi. Emeklilere Ziraat Bankası aracılığı ile 8.000 TL ile 12.000 TL arası ek ödeme veriliyor. Emekli maaşı alanları için verilecek olan ortalama 10.000 TL'lik ek ödeme için tek şart maaşınızı kamu Bankasına taşımak. Bunun dışında ek koşul aranmıyor. Emekliler tamamen karşılıksız olarak ödeme olabiliyor.

3 YILLIK MAAŞ TAAHHÜDÜ YETERLİ

Cumhurbaşkanı talimatı ile Emekliye promosyon fırsatı sunacak olan Ziraat Bankası başvuru şartlarını da açıkladı. Sadece 3 yıllık maaş taahhüdü vermek yeterli oluyor. Herhangi bir ek koşul Aranmıyor başvurular İnternet ortamında da yapılabiliyor. Emekli promosyonu kampanyalarını değerlendirmek istiyorsanız 30 Nisan tarihine kadar Ziraat Bankası'na başvuru yapmanız gerekiyor. Maaş aralığına göre verilecek yeni miktarı Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.