Devlet Bahçeli'ye ne oldu? Devlet Bahçeli hasta mı morlukların sebebi ne? Kolu neden kırık

MHP lideri Devlet Bahçeli'ye ne oldu? Devlet Bahçeli hasta mı? Devlet Bahçeli'nin morluklarının sebebi ne? MHP lideri üzdü!

Devlet Bahçeli'ye ne oldu? Devlet Bahçeli hasta mı morlukların sebebi ne? Kolu neden kırık

MHP genel başkanı Devlet Bahçeli oyunu Ankara'da kullandı. Devlet Bahçeli'nin gözündeki morluklar ve kolunun kırık olması merak uyandırdı. Peki MHP liderine ne oldu? MHP liderinin neden kolu kırık, yüzünde morluklar var!

MHP lideri ortaya çıktı!

Devlet Bahçeli ortaya çıktı. ancak MHP lideri kurultaydan beri ortada görünmemesi ve seçim çalışmalarına katılmaması sonrası sebebi belli oldu. MHP lideri Ankara'da oy kullanırken ortaya çıktı!

MHP lideri Devlet Bahçeli'ye ne oldu?

dev.jpg

MHP lideri Devlet Bahçeli günler sonra ortaya çıktı. Peki Devlet Bahçeli neden yüzünde morluklar var, Bahçeli'ye ne oldu? Devlet Bahçeli'nin kolu neden kırıldı merak ediliyor.

Devlet Bahçeli'nin yüzü neden morardı?

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yüzündeki morlukların sebebi ortaya çıktı. MHP kaynakları Devlet Bey'in geçtiğimiz hafta evinde düştüğünü açıkladı. Evinde düşen Devlet Bahçeli hasta olmadığı, yüzünde morluklar ve kolunda kırık olduğu tespit edildi.

Devlet bahçeli hasta mı?

Devlet Bahçeli'nin hasta olmadığı, sadece düştüğü öğrenildi. Böylelikle Devlet Bahçeli neden seçim çalışmalarında yok sorusu da cevap buldu.