Dolar borcu olan tutuşacak! İslam Memiş tarih ve saat verdi: Dolar 45 TL olacak

Dolar borcu olanlar yıkılacak. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş doların 45 TL olacağı tarihi açıkladı. O tarihe kadar borcunu kapatmayanlar yandı.

Dolar borcu olan tutuşacak! İslam Memiş tarih ve saat verdi: Dolar 45 TL olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, milyonlarca yatırımcı ve vatandaşı yakından ilgilendirecek borsa ve dolar açıklamaları ile dikkat çekti. Isabetli tahminleriyle son dönemin dikkat çeken isimlerinden olan ünlü Ekonomist, doların 45 TL olacağı tarihi duyurdu. Dolar borcu olanlar bu açıklama ile birlikte resmen tutuştu. Peki Dolar ne zaman 45 TL olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı yüklenmemiş İslam Memiş, tahminleri nedeniyle adeta altın kahini olarak tanınıyor. Bu defa açıklamaları ile ezber bozan ünlü ekonomik dolar ve borsa yorumu yaptı. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Perşembe günü açıklayacağı faiz kararına dikkat çeken İslam Memiş, doların 45 TL olacağı tarihi açıkladı. İşte İslam Memiş, dolar ve borsa yorumları

DOLAR VE BORSA İÇİN PERŞEMBE GÜNÜ KRİTİK

Ekonomist İslam Memiş Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Perşembe günü saat 14.00'de açıklanacak olan kasım ayı faiz kararı hakkında tahminlerini dile getirdi. Merkez Bankası'ndan bu ay 250 baz puan faiz artırımı beklediğini söyleyen İslam Memiş, faiz kararı sonrası döviz kurları ve altın fiyatlarında hafif bir gerileme borsada ise Yükseliş olacağını söyledi.

islam-memis-dolar-2.jpg

Bu hafta döviz ve altında yükseliş beklemediğini asıl borsanın kazandıracağını söyleyen İslam Memiş, ABD'de Perşembe günü Şükran Günü nedeniyle borsaların kapalı olacağına dikkat çekti. Haftanın sakin geçmesini beklediğini söyleyen Ekonomist, Borsa İstanbul'da hedefin 8150 puan seviyeleri olduğunu dile getirdi.

DOLAR TARİHTE 45 TL OLACAK

Piyasa kahini olarak tanınan ünlü Ekonomist İslam Memiş dolar borcu olanlar için de önemli uyarılarda bulundu. Euro dolar paritesinin 1.09'a kadar yükseldiğini belirten Ekonomist, zamanında bu uyarıyı dikkate alanların doğru karar verdiğini söyledi. Dolar TL kurumda yol haritasının 29,70 TL seviyelerinde yılı kapatacağını belirten ekonomisi, 2024 yılında ise zirvenin 45 lira olacağını dile getirdi. İslam Memiş döviz ile ticaret yapanları uyararak doların 45 TL olacağını göz önünde bulundurup hesap kitap yapılması gerektiğini vurguladı.