Emekli maaşını o bankadan çekenler dikkat! Tarih verildi

Emekli maaşı alan herkesi ilgilendiriyor. O bankadan açıklama geldi. Emekli maaşı alanlar dikkat tarih verildi.

Emekli maaşını o bankadan çekenler dikkat! Tarih verildi

Emekli maaşı alanlar için bankaların promosyon fırsatları sürüyor. Kasım ayının ortaları gelmişken bankalardan da peş peşe yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu defa Ziraat Bankası açıklama yaptı. Hem promosyon hem de 5.000 TL'lik emekli ikramiyesine ilişkin önemli bilgilendirme yapıldı. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisine 5.000 TL'lik ikramiye ödemesi ile ilgili son dakika gelişmesi haberimizde…

ZİRAAT BANKASI'NDAN EMEKLİYE AÇIKLAMA VAR

Emekliye verilecek 5000 TL'lik ikramiyeye ilişkin Ziraat Bankası tarafından son dakika açıklaması geldi. Ziraat Bankası maaşını kendisinden alan emeklilere yönelik yaptığı duyuruda Tek seferlik ikramiye ödeme takvimini bildirdi. Ödeme 5.000 TL ikramiye ödemesinin hesapları aktarılmasının ardından Ziraat Bankası ATM'lerinden ücretsiz bir şekilde çekilebileceğini belirten banka aynı zamanda diğer kamu bankalarından ve kamu Katılım Bankası ATM'lerinden de ücretsiz şekilde ikramiye alınabileceğini dile getirdi.

EMEKLİYE 5000 TL İKRAMİYE ÖDEME TARİHLERİ

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre emekliye 5.000 TL ikramiye ödemeleri 11 Kasım itibariyle başladı. Bugün ise bağ-kur emeklileri ve Emsan emeklileri ikramiye ödemelerini alacak. Yani bağ-kurlulara ve Emekli Sandığı emeklilerine ödemeler Ziraat Bankası hesap numaraları aracılığı ile Bugün aktarılacak. Emekli 5000 TL ikramiye ödemesi IBAN numarasına yaptıktan sonra emekliler tarafından ATM'den alınabilecek. Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre 5000 TL'lik emekli ikramiye söylemeleri emekli tahsis numarası son hanesine göre saat 17.30'a kadar tamamlanacak.