Emekli promosyonuna doping! İş Bankası 15 milyon emekliye müjde verdi

15 milyon emekliye İş Bankası'ndan promosyon müjdesi geldi. 3 yıllığına maaşını taşıyan ve İş Bankası müşterisi olan emekliye rekor promosyon verilecek.

Emekli promosyonuna doping! İş Bankası 15 milyon emekliye müjde verdi

Milyonlarca emekliye sevindirecek yeni promosyon duyurusu Türkiye İş Bankası tarafından yapıldı. Cazip promosyon teklifleri ile zaten yılbaşından bu yana emeklinin dikkatini çeken İş Bankası rakamlarını bir kez daha güncelledi. 15 milyon emekli için yeni duyuruya yapan Türkiye İş Bankası güncel emekli promosyon kampanyası resmen rekora koştu. Peki İş Bankası Emekliye ne kadar promosyon veriyor?

Türkiye İş Bankası tarafından milyonlarca emekli vatandaşa uzun zamandan beri yüksek emekli promosyon fırsatları sunuluyor. Milyon emekliye kapılarını açan ve cazip promosyon teklifleri ile göz dolduran İş Bankası Kasım ayına özel olarak promosyon ücretlerini bir kez daha güncelledi. Rakipleri ile ciddi bir rekabet içinde olan İş Bankası'nın yeni promosyon rakamları adeta göz doldurdu. Peki İş Bankası Emekliye ne kadar promosyon veriyor? İş Bankası emekli promosyon şartları neler?

EMEKLİYE YENİ PROMOSYON RAKAMLARI AÇIKLANDI

Türkiye İş Bankası tarafından emeklilere yeni promosyon rakamları açıklandı. Kasım ayına özel promosyonunda güncelleme yapan İş Bankası, maaş aralığına göre emekli vatandaşlara nakit promosyon desteği sağlayacak. Türkiye İş Bankası'nın emeklilere maaşa göre vereceği promosyon miktarları şöyle:

3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL

3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL

7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL

is-bankasi-promosyon-2.jpg

KASIM AYI SONUNA KADAR BAŞVURU YAPMAK GEREKİYOR

Türkiye İş Bankası'nın yeni emekli promosyon kampanyasından SGK'ya bağlı tüm emekliler faydalanabiliyor. Yani SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi olanlar 3 yıllık maaş taahhüdü vermek koşuluyla İş Bankası'ndan promosyon desteği alabiliyor. İş Bankası'ndan promosyon almak için başvurular dijital ortamda yani mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile de yapılabiliyor. 30 Kasım'a kadar başvurularını tamamlayanlar İş Bankası'ndan nakit promosyon desteği alabiliyor. Başvurusu olumlu sonuçlanan emeklilere 3 gün içinde promosyon ödemesi ATM'den ya da IBAN numarası aracılığı ile yapılıyor.