Emeklilere 10.000 TL devlet desteği verilecek! Resmi Gazete'de bu sabah çıktı

Emekli maaşı alanlar için 10.000 TL devlet desteği müjdesi var. Resmi gazetede bu sabah yayınlandı, tüm emekliler alacak.

Emeklilere 10.000 TL devlet desteği verilecek! Resmi Gazete'de bu sabah çıktı

Resmi gazetede son dakika duyurusu geldi. Emekli maaşı alanlara 10.000 TL'lik devlet desteği müjdesi verildi. Milyonlarca emekli bayram öncesi sevindirecek olan son dakika gelişmesiyle birlikte bankalar harekete geçti. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekliler için para musluklarına sonuna kadar açtı. Emekliye ek ödeme verecek kamu bankalarından açıklama Az evvel yapıldı. İşte emekliye 10.000 TL'lik devlet destekli ödemenin detayları….

TÜM EMEKLİLERE DEVLET DESTEKLİ 10.000 TL ÖDEME

17 milyon emekliye devlet destekli ödeme fırsatı bu sabah saatlerinde resmi gazetede çıktı. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan ortalama 10.000 TL'lik promosyon desteği alacak. Cumhurbaşkanı talimatıyla kamu bankalarında ödeme fırsatları değişmişsin. Emekli maaşı alan SSK bağ-kur memur emeklisi ve 4C emeklisine artık kamu bankaları en az 8 bin TL en fazla 12.000 TL'lik promosyonu sunuyor.

emekliye-2-mujde-2.jpg

BAŞVURULAR BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesini verdiği promosyon fırsatları ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan da önemli açıklama geldi. Emekli promosyon kampanyaları için başvurular başladı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank şubelerinden ya da online bankacılık hizmetleri aracılığı ile başvuru yapan tüm emekliler kampanyadan yararlanabiliyor.

MAAŞINI TAŞIYAN EMEKLİ ANINDA ALIYOR

Cumhurbaşkanı talimatıyla 3 devlet bankası tarafından emeklilere yönelik olarak sunulan promosyon kampanyasından 3 yıllık maaş taşıma başvurusu yapan tüm emekliler yararlanabiliyor. SSK bağ-kur memur emeklisi ya da EYT emeklisi olmak hiç fark etmiyor. Emekli maaşı alanlara özel olarak sunulan bu fırsattan aynı zamanda dul ve yetim aylığı alanlarda faydalanıyor. Kamu bankalarına başvurular başladı. Promosyon kampanyasını değerlendirmek için şubelerden ya da dijital bankacılık hizmetlerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

DEVLET DESTEKLİ BİRÇOK FIRSAT VAR

Ayrıca Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından emeklilere yönelik devlet destekli birçok başka fırsatta sunuluyor. Kampanyaya katılmak isteyenler düşük faizli kredi ve faizsiz nakit avans avantajlarını da değerlendirerek özellikle yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi rahat bir nefes alabilir. Emekli promosyon ve emekliye düşük faizli kredi fırsatları için devlet bankalarının resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.