Emekliye 15.000 TL Ek Ödeme Jesti! Bugünden İtibaren Başlıyor

QNB Finansbank, emeklilere yönelik promosyon ödemelerini artırıyor. 15.000 TL'ye varan nakit promosyon fırsatları ve avantajlı kredi kartı teklifleri sunuyor.

Emekliye 15.000 TL Ek Ödeme Jesti! Bugünden İtibaren Başlıyor

Türkiye'deki emekliler için özel promosyon imkanları devam ediyor. Birçok banka Nisan ayı itibariyle promosyon güncellemesi yapmış ve emeklilere cazip teklifler sunmuştu. En yüksek promosyon veren bankalar emekliler tarafından da yakından takip edilirken son dakika haberi Finansbank'tan geldi. Emeklileri davet eden Finansbank 30 Nisan'a kadar başvuruların yapılması durumunda oldukça cazip bir ödeme yapacağını duyurdu. 4A 4B 4c emeklisi için Finansbank'ın yeni promosyon miktarı 15.000 TL oldu.

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için yeni duyuru yapan Finansbank, 3 yıllığına maaşını kendisine Taşıyan emeklilere net 15.000 TL Ödeme yapacak. Ancak Buna ek olarak Finansbank'ın emekliye yönelik sunduğu birçok farklı avantaj ve ayrıcalıkta var. Emekliler Finansbank müşterisi olmaları durumunda promosyona ek para alma şansına da sahip olacak. Milyonlarca emekli için yepyeni bir kampanyaya imza atan bankanın yeni promosyon detayları haberimizde…

KAMPANYA GENEL BİLGİLERİ

Finansbank, kamu bankalarının ardından promosyon ödemelerini artıran özel bankalar arasında yer alıyor. Emekliler, bankanın sunduğu cazip promosyonlarla daha yüksek gelir elde etme şansına sahip oluyor.

PROMOSYON MİKTARLARI

Finansbank’tan emekliye sunulan güncel promosyon miktarları şöyle:

Aylık maaş 0-9.999 TL aralığı için 6.250 TL

Aylık maaş 10.000-14.999 TL aralığı için 10.000 TL

Aylık maaş 15.000-19.999 TL aralığı için 12.500 TL

Aylık maaş 20.000 TL ve üzeri için 15.000 TL

ssk-ve-bag-kurlu-emekliye-cumhurbaskani-onayli-ek-para-jesti-26-27-28-nisanda-mest-edecek-odeme-4.jpg

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emekli maaşını Finansbank'tan almak isteyen emekliler, şubeye gitmeye gerek kalmadan QNB Mobil veya telefon bankacılığı aracılığıyla kolayca başvurabilirler. Promosyon ödemesi, maaş alınmaya başlandıktan sonraki 3 iş günü içinde hesaplara yatırılıyor.

EK AVANTAJLAR

Cardfinans Emekli Kredi Kartı sahipleri, QNB Finansbank POS’larında yapacakları 50 TL ve üzeri market alışverişlerinde ve eczane harcamalarında %5 oranında indirim elde edebilirler. Bu avantaj yıllık toplamda 1.200 TL'ye kadar tasarruf sağlamaktadır.