Emekliye 8000 TL Ek Ödeme! Bu Hafta Bitmeden Yatacak

Emekli maaşı alanlar için 8.000 TL'lik destek ödemesi verilecek. Bu hafta bitmeden hesaplara geçecek.

Emekliye 8000 TL Ek Ödeme! Bu Hafta Bitmeden Yatacak

Emeklilere müjde geldi. Emekli maaşı alanlar için nakit destek ödemesi verilecek. Destek ödemeleri bu hafta bitmeden hesaplara yatacak. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan önemli duyuru Az önce yapıldı. Emekli maaşı alanlar 3 yıllığına bu bankaları seçmeleri ve maaşlarını taşımaları durumunda ek ödeme almaya hak kazanacak. Emekliye ek ödeme fırsatları ile ilgili yeni detaylar haberimizde…

Türkiye'deki emekliler için peş peşe yeni fırsatlar gelmeye devam ediyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ta emekli dostu bankalar olarak yeni promosyon miktarlarını açıkladı. 3 devlet bankası emekli müşterilerine tam 8.000 TL'den başlayan promosyon imkanı sunuyor. Bu hafta bitmeden emeklinin IBAN numarasına promosyon desteği yatacak.

EMEKLİYE TAMAMEN KARŞILIKSIZ ÖDEME

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından 8.000 TL’den başlayan promosyon ödemeleri emekliye tamamen karşılıksız olarak verilecek. 3 yıllığına emekli maaşını bu bankalardan birine Taşıyan tüm emekliler ek ödeme fırsatını değerlendirecek. Emekli maaş aralığına göre verilecek olan promosyonların miktarı 12.000 TL'ye kadar çıkıyor. SSK bağ-kur ya da 4c emeklisi olmak da hiç fark etmiyor.

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kamu bankalarının emekli promosyon kampanyalarına başvuru yapmak isteyenler için detaylarda belli oldu. Başvuru işlemleri mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden kolayca yapılabiliyor. T.C kimlik numarasına göre yapılacak olan başvurular için bu bankaların dijital bankacılık kanallarını cep telefonunuza yüklemeniz ve ardından da müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklamanız yeterli oluyor. Emekli maaşı alanlara verilecek olan yeni promosyonlar 31 Mayıs tarihine kadar geçerli olacak. Nakit paraya ihtiyacınız varsa kamu bankalarından düşük faizli kredi desteği alma hakkına da sahipsiniz. Tüm emeklilere yönelik sunulan yeni kampanyaları değerlendirmek için acele etmenizde fayda var.