Emekliye sabah müjdesi! Hesaplara 10.000 TL ödeme yattı

Emekli maaşı alanlar dikkat. Son dakika haberi az önce geldi. Emekliye 10.000 TL ödeme yattı. Hesaplarınızı Hemen kontrol edin.

Emekliye sabah müjdesi! Hesaplara 10.000 TL ödeme yattı

Emekliler son dönemlerde gelen ödeme haberlerini yakından takip etmeye devam ediyor. Birçok bankada emekli promosyon rekabeti yeniden başlarken kamu bankaları da yarışa dahil olmuştu. SSK bağ-kur 4c emeklisi için kamu bankalarının verdiği ödemeler arttı. 29 Mart itibariyle de ödemeler emeklinin IBAN numarasına yatmaya başladı. Her gün peş peşe ödemeler sürüyor. İşte emekliye yapılan yeni ödeme fırsatları…

EMEKLİ MAAŞI ALANLARA 10.000 TL ORTALAMA ÖDEME

Emekli maaşı olan milyonlarca vatandaş için bankalardan promosyon fırsatları devam ediyor. 4A 4B 4C emeklisine yeni promosyon ücretlerini Geçtiğimiz günlerde açıklayan kamu bankaları ödemeye başladı. Kamu bankaları tarafından sağlanan ek ödemeler, ortalama 10.000 TL olarak yapılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz günlerde sürpriz haberi duyurmuş ve emekli maaşı alanlar için 8.000 TL ile 12.000 TL arası promosyon ödemesi olacağını açıklamıştı. Başvurusunu yapan emeklilere ise 28 29 30 31 Mart tarihinde ödemeler aktarılıyor.

BU SABAH ÖDEMELER YAPILDI

Kamu bankaları promosyon ödemelerini 3 gün içinde yatırıyor. Emekli maaşı alanlar için de bu sabah saatlerinde ödemeler IBAN numarasına aktarıldı. Hemen hesaplarınızı kontrol ederek hiç şubeye gitmeden emekli promosyon ödemesini banka hesap numaranızdan alabilirsiniz.

KAMU BANKALARI ÖDEMEYE DEVAM EDİYOR

Emekliye promosyon kampanyalarını arşa çıkaran kamu bankaları ödemelerine devam ediyor. Tüm emekliler emekli maaşını 3 yıllığına kamu bankalarından birine taşıyarak promosyon fırsatlarını değerlendirebiliyor. Hala başvurusunu yapmayanlar için bayram öncesi son fırsat 3 Nisan'a kadar devam edecek. Bu tarihe kadar kamu bankalarından birine giderek ya da dijital bankacılık kanalları aracılığıyla başvurunuzu yapabilirsiniz.