Emekliye tam 17.500 TL maaş promosyonu! O banka bayrağı eline aldı

Emekliye sabah müjdesi o bankadan geldi. Emekli maaş promosyonu arşa çıktı. 1 Nisan’dan itibaren ödemeler başlıyor.

Emekliye tam 17.500 TL maaş promosyonu! O banka bayrağı eline aldı

17 milyona yakın emekli vatandaş için Nisan ayında promosyon artışları gelmeye devam ediyor. SSK Bağ-Kur, 4C ve EYT’li emekli ile birlikte dul ve yetim aylığı alanlar için ilk güncelleme kamu bankalarından gelmişti. Özel bankalar da sonunda harekete geçti. Peş peşe promosyon zammı haberleri gelmeye devam ediyor. Akbank bu sabah resmi web sitesi üzerinden bir açıklama yaparak, yeni emekli maaşı promosyon ücretlerini duyurdu. Akbank’ın yeni promosyonu aynı zamanda rekor oldu. Banka, tam 17.500 TL promosyon ödemesi yapıyor. İşte Akbank’ın güncel emekli promosyon ücretleri…

AKBANK'TAN EMEKLİLERE YÜKSEK PROMOSYON VE EK ÖDÜL FIRSATI

Emekli maaş promosyonlarına yönelik son dakika gelişmesi, Akbank'ın emeklilere yönelik sunduğu cazip kampanya ile gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankalarındaki promosyon tutarlarını 12 bin TL'ye çıkartma açıklamasının ardından, özel bankalar arasında başlayan rekabet kızıştı. ING Bank, Yapı Kredi Bankası ve Garanti BBVA'nın ardından, Akbank da emeklilere yönelik promosyon kampanyasını güncellediğini duyurdu.

AKBANK'TAN EMEKLİLERE 17.500 TL'YE VARAN ÖDÜL FIRSATI

Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından Akbank, emeklilere sunduğu promosyon kampanyasını açıkladı. Kampanya kapsamında, SSK, Bağ-Kur veya Emekli Sandığı'ndan emekli maaşı alanlar, 28 Mart - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Akbank'tan maaş almayı taahhüt etmeleri halinde 15.000 TL'ye varan promosyondan yararlanabilecek. Bununla birlikte, kampanya süresince Akbank vadesiz hesabı veya Axess/Wings sahibi olan SGK emeklileri, kredi kartlarına ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı vererek, fatura başına 500 TL, toplamda 2.500 TL chip-para kazanma şansı elde edecek. Böylece toplamda 17.500 TL ödül fırsatı sunulmuş olacak.

KOLAY BAŞVURU İMKANI

Akbank, şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil, İnternet Bankacılığı veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca Akbank'a taşıma ve promosyon başvurusu yapma imkanı tanıyor. Bu sayede emekliler, evlerinden çıkmadan kolaylıkla işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Akbank'ın bu kampanyası, emekli vatandaşlara sunduğu avantajlarla dikkat çekiyor. Özel bankalar arasında yaşanan rekabet, emeklilere yönelik promosyon ve ödül fırsatlarının artmasına yol açarken, emekliler de bu avantajlardan faydalanarak ekonomik kazanımlar elde edebiliyor.