Emekliye TC kimlik No'ya göre 50.000 TL Nakit Destek Verilecek

Emekliye T.C kimlik no'ya göre emekli kredisi fırsatı başladı. 50.000 TL'lik kredi imkanı Akbank'tan sunuluyor.

Emekliye TC kimlik No'ya göre 50.000 TL Nakit Destek Verilecek

Emekli kredisi kullanmak isteyen milyonlarca emekli en düşük faizli kredi veren bankaları Araştırmaya devam ediyordu. Son dakika haberi Az önce Akbank'tan geldi. Akbank tarafından emekliye özel kredi paketi duyuruldu. T.C kimlik numarası üzerinden tam 50.000 TL'lik nakit destek imkanı emeklileri bekliyor. Akbank emekli kredisi şartları ve detaylar haberimizde…

AKBANK'TAN EMEKLİYE YENİ KREDİ FIRSATI

Emekli maaşı ile ay sonunu getirmekte zorlanan milyonlarca vatandaş banka kredilerini Araştırmaya devam ediyor. Bu konuda en yüksek limitli ve en düşük faizli krediler merakla takip ediliyordu. Yeni kampanya Akbank'tan geldi. Akbank T.C kimlik numarası ile başvurusunu yapan emeklilere 50.000 TL'lik emekli kredisi paketi duyurdu. Milyonlarca emekli için verilecek Yeni emekli kredisi fırsatı 36 ay vadeli olarak sunuluyor.

EMEKLİYE MÜJDE AKŞAM SAATLERİNDE GELDİ

Akbank'tan emekliye müjde akşam saatlerinde verildi. 50.000 TL ve 36 ay vadeli emekli kredisi imkanı sunan Akbank, sadece emekli olmak dışında başka bir koşul aramıyor. Akbank'ın emekli kredisi almak isteyen emekliler banka şubesine gitmeden mobil bankacılıktan kolay başvuru yapabiliyor.

Akbank'ın emekli kredisi kampanyası Nisan ve Mayıs ayları için geçerli. Nakit sıkışıklığı yaşayan tüm emeklilere kapılarını açan Akbank tek tuşla başvuru yapan vatandaşlara nakit destek fırsatını anında veriyor.

EMEKLİYE 17.500 TL'YE VARAN PROMOSYON DA VAR

Akbank emeklilere düşük faizli kredi desteğinin yanında yeni müşterisi olmaları halinde 17.500 TL'ye Varan promosyon fırsatı da sunuyor. Akbank yeni promosyon kampanyasının 15.000 TL'sini ek koşulsuz olmak üzere sağlarken kredi kartı kullanan emeklilere 2.500 TL chip para hediyesi de sağlıyor. Mayıs ayı sonuna kadar başvurusunu yapan tüm emekliler Akbank'tan bu desteği olabiliyor.