Emekliye Yeni Gün Yeni Haber! 12.500 TL’lik Ek Ödeme Onaylandı

15.2 milyon emekliye yeni günle yeni müjdeli haber geldi. Emekli maaşı alanlara promosyon ödemeleri güncellendi. 12.500 TL'lik ek ödeme onaylandı.

Emekliye Yeni Gün Yeni Haber! 12.500 TL’lik Ek Ödeme Onaylandı

Türkiye'deki milyonlarca emekli vatandaş için ek ödeme fırsatları çok önemli. Her geçen gün bankalar yeni ödemelerle emeklinin karşısına çıkarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklama sonrası yeniden hareketlilik başladı. Kamu bankalarında promosyon ücretleri yükseldi özel bankalarda Düğmeye bastı. Emekliye ek ödeme fırsatları artıyor. Peki emekli promosyon ücretleri ne kadar oldu? Emekliye en yüksek promosyon hangi bankada?

Emekli maaşı alan Milyonlarca kişi için bankalardan promosyon sürprizleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamanın hemen ardından kamu bankalarında promosyon artışı yaşanmıştı. Elbette bu durum özel bankalara dayandırdı. Promosyon rekabeti bir kez daha artarken bir banka promosyon ücretlerini güncelledi. O bankadan 12.500 TL'lik promosyon fırsatı geldi. Emekliler 3 yıllık maaşı taşıma başvurusu karşılığında promosyon desteği alarak rahat bir nefes alacak. İşte emekliye yeni günün ilk müjdesi olan yeni promosyon ücretleri…

YAPI KREDİ BANKASI EMEKLİYE 12.500 TL ÖDEYECEK

Son dönemlerde promosyon kampanyalarındaki rekabet artarken Yapı Kredi Bankası'ndan da emekli için sürpriz bir açıklama geldi. Ay sonuna sadece 9 gün kala Yapı Kredi Bankası promosyon miktarını arttırdı. Yeni ödeme miktarıysa 12.500 TL olarak açıklandı. Yani emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşıyarak 3 yıllığına buradan almaya söz verenler tam 12.500 TL'lik ek ödeme kampanyasından yararlanma imkanı bulacak.

YAPI KREDİ EMEKLİ PROMOSYON ŞARTLARI

Yapı Kredi Bankası 12.500 TL net promosyon ödüyor. Kampanyaya katılmak isteyen emeklilerin sadece maaşlarını Yapı Kredi'ye taşımaları ve 3 yıllığına buradan almak için taahhüt sözleşmesini imzalamaları yeterli. Bunun dışında bir koşul aranmıyor.

YAPI KREDİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yapı Kredi Bankası'nın sunduğu yüksek promosyon avantajlarından faydalanmak isteyen emekliler için başvurular son derece kolay ve hızlı yapılıyor. Emekliler en yakın Yapı Kredi şubesinde anten T.C kimlik kartı ile ya da doğrudan Yapı Kredi Bankası'nın mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile promosyon ve maaş taşıma başvurusunu gerçekleştirebiliyor. Birkaç dakika sürecek bu işlemlerin hemen ardından Yapı Kredi Bankası promosyon ödemesini yapıyor. 31 Mart'a kadar başvurusunu tamamlayan tüm emekliler yüksek promosyon fırsatından faydalanabilecek.