Eski Yeni Emekliye 15 Bin TL Ek Ödeme! Mart Ayı Sonuna Kadar Verilecek

Emeklilere bayram öncesi 15.000 TL'lik nakit destek ödemesi fırsatı. Yeni eski tüm emekliler bu kampanyadan hemen yararlanacak.

Eski Yeni Emekliye 15 Bin TL Ek Ödeme! Mart Ayı Sonuna Kadar Verilecek

Emekli maaşı alanlar Bayram öncesinde ne yapacağını kara kara düşünüyor. 4A 4B 4B emeklisi için yaklaşan Ramazan Bayramı'nda devlet tarafından sağlanan bayram ikramiyesi ödemesi var. Ancak miktar çok düşük. Bu sebeple de emekliler çareyi banka promosyonlarına yönelmekte buluyor. 2024 yılında bankaların emekliye yönelik promosyonları Bir Hayli arttı. 4A 4B 4C emeklisi olan eski yeni tüm emeklilere 15.000 TL'ye Varan ödeme imkanı var.

Ramazan Bayramı öncesi nakit ihtiyacı olan ve karşılıksız nakit destek almak isteyen emekliler bankaların sağladığı bu fırsatları hemen değerlendirebilir. Peki en yüksek promosyon hangi bankada? Emekliye cazip promosyon sunan bankalar hangileri? Milyonlarca emekliye bütçsel anlamda rahatlatacak ve yüzünü güldürecek yeni promosyon ücretleri haberimizde…

emekliye-mujde-1.jpg

EMEKLİYE MART AYINDA YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR

Mart 2024 Emekli promosyonu kampanyaları Ramazan Bayramı öncesinde büyük önem taşıyor. Milyonlarca emekli vatandaş hem geçim sıkıntısına çözüm bulmak hem de bayram öncesi nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bankaların verdiği cazip promosyonları değerlendirmek istiyor. Emekli maaşı alanlar için özel bankalarda ve kamu bankalarında güzel promosyon imkanları var. Güncel promosyon seçenekleri ise şöyle:

Türkiye Finans: Emekli maaşı alanlar için Türkiye Finans'ın yeni promosyonu 15.000 TL oldu.

ING Türkiye: 3 yıllığına emekli maaşını kendisine Taşıyan emeklilere ING Bank'tan 10.000 TL ikramiye ve otomatik ödeme talimatına 5 adet ek ikramiye ile 15.000 TL'lik ödeme yapılacak.

Akbank: Akbank'tan emeklilere yönelik verilen promosyon 10.000 TL net ödeme ile 2.500 TL hediye chip para olmak üzere toplam 12.500 TL oldu.

Yapı Kredi: Emekliye Yapı Kredi Bankası'ndan da sürpriz bir promosyon fırsatı geldi. Mart ayı promosyon ücretlerini güncelleyen Yapı Kredi 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliye 12.500 TL verecek.

Finansbank: Mart 2024 Finansbank emekli promosyon ücreti 9200 TL oldu.

İş Bankası: Türkiye İş Bankası 3 yıllığına maaşını kendisine taşıyan emeklilere 7.500 TL promosyon veriyor.

Garanti Bankası: 2024 Garanti Bankası emekli promosyonu 7500 TL + 1500 TL çift para olarak belirlendi.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank: 3 Kamu Bankası tarafından Emeklilere 5.000 TL promosyon ve avantajlı kredi fırsatları sunuluyor.

emekliye-mujde-2.jpg

PROMOSYON BAŞVURUSU İÇİN SON GÜN 31 MART

Emekli maaşı alanların promosyon başvurularını en geç 31 Mart tarihine kadar seçtikleri bankanın şubelerinden ya da online bankacılık hizmetlerinden yapmaları gerekiyor. Emekli promosyonu 3 yıllık maaş taahhüdü karşılığında ödeniyor. Şartları yerine getiren emekliler başvuruyu takip eden 3 gün içinde promosyon ödemesi almaya hak kazanıyor.