Garanti BBVA müşterilerine müjde! 50.000 TL destek ödemesi az önce açıklandı

Garanti Bankası müşterileri için son dakika müjdesi. Başvuru yapanlara 50.000 TL destek ödemesi az önce duyuruldu.

Garanti BBVA müşterilerine müjde! 50.000 TL destek ödemesi az önce açıklandı

Garanti BBVA Müşterilerine Müjdeli Haber duyuruldu. Nakit paraya ihtiyacı olan ve hemen başvuru yapan Garanti Bankası müşterilerine 50.000 TL'lik destek ödemesi verilecek. Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden bir son dakika duyurusu yaparak finansal ihtiyacı olan müşterilerine destek ödemesi sağlayacağını duyurdu. Düşük faizli kredi için Garanti Bankası'nın dijital bankacılık kanalları aracılığıyla Hızlı ve kolay başvuru yapılabilecek. Garanti Bankası ihtiyaç kredisi kampanyasına ilişkin merak edilen detaylar haberimizde…

GARANTİ BANKASI MÜŞTERİLERİNE 50.000 TL DESTEK ÖDEMESİ

Garanti Bankası sabah saatlerinde resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile müşterilerine acil kredi vereceğini duyurdu. Nakit paraya sıkışan ve kredi kullanmak isteyen Garanti Bankası müşterileri bu kampanya sayesinde düşük faizli kredi desteği alma şansına sahip olacak. Üstelik şubeye bile gitmeden kredi başvurusu mümkün. Garanti Bankası'nın dijital bankacılık kanalları aracılığı ile tek tuşla başvuru yaparak binlerce liralık kredi desteğinden yararlanabilirsiniz.

GARANTİ BANKASI DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ ŞARTLARI

Garanti Bankası'nın tüm müşterilerine yönelik olarak başlattığı düşük faiz ve kredi kampanyası belirli şartlar doğrultusunda sağlanacak. 50.000 TL'ye kadar uygun faiz oranı ile 36 ay vadeli Kredi kullandıracak olan Garanti Bankası 18 yaşından büyük olan ve düzenli gelire sahip olan kişilere Kredi vermeyi tercih ediyor. Garanti Bankası'nın kredi koşulları arasında Kredi notunun 1200 puan ve üstü olması da yer alıyor. Bu şartları taşıyanlar Hızlı ve kolay başvuru için Garanti Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir.