Kadın kılığında sokaklarda dolaşıyordu! Tedavi altına alındı

Burdur’da bir şahsın sokaklarda kadın kılığına girip gezdiği ve “okul çıkışlarına gittiği” şeklindeki sosyal medya paylaşımları üzerine polis hemen olaya müdahale etti.

Kadın kılığında sokaklarda dolaşıyordu! Tedavi altına alındı

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan vatandaş, psikolojik rahatsızlığı olduğu tespit edilerek hastanede tedavi altına alındı. Aynı şahsın geçtiğimiz sene kadın kılığında camiye gittiği ve kadınların arasında namaz kıldığı için şikayet edildiği öğrenildi.

kadin-kiliginda-sokaklarda-dolasiyordu-tedavi-altina-alindi.jpg
KADINLARIN ARASINA GİREREK NAMAZ KILDI

Burdur’da sosyal medya platformlarında "kadın kılığına girip okul çıkışı çocukların yanına gidip çocukları dikizliyormuş, dikkat edelim" şeklinde yapılan paylaşımların ardından Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sıkı bir çalışma yürütüldü. Yapılan çalışmalarda kişinin H.Ç. olduğu tespit edilerek, gözaltına alındı. Emniyette psikolojik rahatsızlığı olduğu fark edilen H.Ç., İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde 20 Nisan'da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek, burada tedavi altına alındı. H.Ç. isimli şahsın geçen sene ramazan ayında bir camiye kadın kılığında girerek teravih namazını kadınların arasında kıldığı, kadınlardan birinin durumu fark edip H.Ç.’yi polis ekiplerine şikayet ettiği bilgisi edinildi.

YAKALANARAK TEDAVİ ALTINA ALINDI
Burdur Valiliği tarafından yapılan bir açıklamada, sosyal medya platformlarında, bir erkeğin kadın kılığına girip okul çıkışlarında çocukların yanında dolaştığı paylaşımları üzerine İl Emniyet Müdürlüğünce çalışma başlatıldığı bildirildi. Kişinin H.Ç. olduğunun tespit edildiği ifade eden açıklamada, "Şahıs görevlilerimiz tarafından yakalanmış. Yapılan görüşmede psikolojik rahatsızlığı olduğu değerlendirilmesi üzerine gerekli tedavi işlemleri için İl Sağlık Müdürlüğümüz koordinesinde Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek hastaneye yatışı sağlanmıştır." İfadeleri yer aldı.