Kayıp ekonomist Korhan Berzeg hakkında yeni gelişmeler! Köyünde iskelet parçaları bulundu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık 1 sene önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in yaşadığı köyün yakınlarında insana ait olduğu düşünülen iskelet parçaları tespit edildi.

Kayıp ekonomist Korhan Berzeg hakkında yeni gelişmeler! Köyünde iskelet parçaları bulundu

Kemiklerin yanında elbise parçaları ve kredi kartları da bulundu. Savcılığın ve jandarmanın olay yerindeki incelemesi ve DNA testinin sonrasında olayın sırrı ortaya çıkacak. Türkiye'nin tanıdığı kayıp ekonomist Korhan Berzeg olayında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Berzeg'in evine 5 kilometre mesafede ormanlık alanda insana ait olduğu düşünülen kemik parçaları ve eşyalar oladuğu tespit edildi.

kayip-ekonomist-korhan-berzeg-hakkinda-yeni-gelismeler-koyunde-iskelet-parcalari-bulundu-002.jpg

KEMİKLERİN YANINDA KREDİ KARTI BULUNDU
Olay yerine intikal eden jandarma ve olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sona erdirdi. Olay yerinden alınan parçalar Adli Tıp Kurumu morguna gönderilerek parçaların Korhan Berzeg'e ait olup olmadığına bakılacak. Savcılığın ve jandarmanın olay yerindeki incelemesi ve DNA testinin sonrasında olayın sırrı aydınlığa kavuşacak. İskeletin yanında elbise parçaları ve kredi kartları da tespit edildi. Ünlü ekonomist Korhan Berzeg, köpeği Tina ile ormana yürüyüşe gitmiş; 74 gün sonra köpeği evine geri dönmüştü. Ünlü ekonomistten ise 312 gündür haber alınamıyordu.

kayip-ekonomist-korhan-berzeg-hakkinda-yeni-gelismeler-koyunde-iskelet-parcalari-bulundu-001.jpg

KORHAN BERZEG KİMDİR?
Korhan Berzeg, 1940 yılında hayata gözlerini açmıştır. İTÜ'de profesör olarak ekonomi üzerine öğretim üyeliği yapmıştır. Daha sonra ABD'ye giderek Dünya Bankası'nda görev yapıp emekli olmuştur. Korhan Berzeg aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in üniversitede hocasıydı. Son 1 yıldır İstanbul'da Büyükada'da yaşamını sürdürmekteydi.