Kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı! Kamu bankası düşük faizli konut kredisi veriyor

O kamu bankasında dar gelirli ve orta gelirli vatandaşa yönelik konut kredisi kampanyası başladı. Bu kampanya ile kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün.

Kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı! Kamu bankası düşük faizli konut kredisi veriyor

Ev sahibi olmak isteyenler için Vakıfbank'tan yepyeni bir konut kredisi kampanyası başladı. Vakıfbank'ın konut kredisi paketi sayesinde vatandaşlar artık kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı bulacak. Avantajlı ve hızlı kredi kampanyası ile vatandaşın ev hayallerini gerçeğe dönüştüren Vakıfbank başvuru şartlarını ve detayları da açıkladı. Peki Vakıfbank konut kredisi şartları nelerdir? Kimler Vakıfbank'tan konut kredisi alabilir?

VAKIFBANK'TAN DÜŞÜK FAİZLİ KONUT KREDİSİ

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz artışı kararları ile birlikte bankaların taşıt konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları da değişiyor. Son dönemlerde konut kredisi faiz oranlarında adeta uçmuş durumda. Zaten konut fiyatlarının pahalı olduğu bu dönemde vatandaşlar düşük faizli konut kredisi bulunmakta da zorlanırken Vakıfbank'tan sürpriz bir açıklama geldi.

Vakıfbank ev sahibi olma hayali Kuran vatandaşlara destek olmak amacıyla yeni bir konut kredisi paketi hazırladı. Düşük faizli konut kredisi verecek olan Vakıfbank sadece 3.79 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. Diğer bankalara göre en uygun faiz oranı vatandaşa Vakıfbank'ta bekliyor. Üstelik geri ödemede oldukça esnek koşullarda yapılabiliyor.

DÜŞÜK FAİZLİ UZUN VADELİ KONUT KREDİSİ

Vakıfbank'ın yeni konut kredisi paketinde vatandaşlar düşük faiz oranı ve uzun vade seçenekleri ile rahat bir ödeme planı içinde kira öder gibi ev sahibi olabiliyor. Vakıfbank 1 milyon TL'ye Varan konut kredisi kapsamında 10 yıl vade uygularken ödeme yöntemi seçeneklerini de kullandırıyor.

MART VE NİSAN AYINDA BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Vakıfbank'tan konut kredisi kullanmak isteyenler başvuru işlemlerini malzeme nisan ayında yapabilir. Başvurular Vakıfbank şubelerinden T.C kimlik kartı ile kabul ediliyor. Yüksek miktarda konut kredisi kullanacağınız için mutlaka satın alacağınız evin tapu beldesinde yanınızda götürmeniz gerekiyor. Ayrıca Vakıfbank, Sadece düzenli gelire sahip kişilere konut kredisi kullandırıyor.