Koklayan bayılıyor!

“Haydar dede türbesi” isimli yerde çekilen görüntüler sosyal medyada gündeminde adeta bomba etkisi yarattı.

Koklayan bayılıyor!

İnsanlar, yerin dibinden gelen kaynağı belirsiz bir havayı koklayıp şifa ararken, havayı koklayanlar kısa süreli baygınlık yaşıyor. Sosyal medyada yayılan bir görüntü herkesi şaşkına uğrattı. Haydar Dede Türbesi ismi verilen bir yerde insanlar, yerin dibinden gelen kaynağı belirsiz bir havayı koklayıp şifayı orada arıyor.

koklayan-bayiliyor.jpg
Paylaşılan görüntülerde bir kadın delikten aşağıya yüz üstü yatarak bakıp havayı kokluyor. Havayı koklayan kadının baygınlık geçirip belli bir süre sonra kendisine geldiği gözlemleniyor. Havayı koklayan kadın kendine geldikten sonra "Kokusu çok kötü" şeklinde ifadeler kullanıyor.

koklayan-bayiliyor-001.jpg

KAYNAĞI BELLİ OLMAYAN HAVAYI KOKLAYINCA BAYILIYORLAR

“Haydar dede türbesi” isimli yerde çekilen görüntüler sosyal medyanın gündeminde yerini aldı. İnsanlar, yerin dibinden gelen kaynağı belli olamayan bir havayı koklayıp şifa ararken, havayı koklayanlar kısa süreli baygınlık yaşıyor. Sosyal medyada yayılan bir görüntü dikkatleri çekti. Haydar Dede Türbesi ismi verilen bir yerde insanlar, yerin dibinden gelen kaynağı belli olmayan bir havayı koklayıp şifayı orada arıyor. Paylaşılan görüntülerde bir kadın delikten aşağıya yüz üstü yatarak bakıp havayı kokluyor. Havayı koklayan kadının baygınlık geçirip belli bir süre sonra kendisine geldiği gözlemleniyor. Havayı koklayan kadın kendine geldikten sonra "Kokusu çok kötü" yorumunu yapıyor.