Küçükçekmece'de linç girişimi!

Küçükçekmece'de ortalık aniden karıştı. Kuyumcu dükkanını soyan 3 kişi kaçmaya çalışırken, mahalleli tarafından yakalanmak için kovalandı.

Küçükçekmece'de linç girişimi!

Şüphelilerden biri çevredekiler tarafından yakalanırken, yere yatırılan şahıs linç edilmek istendi. Kuyumcu arka arkaya havaya ateş açarken, polis ekipleri kaçan iki şüpheliyi yakalamak için çalışma yürütüyor. Küçükçekmece'de'deki kuyumcu soygunu, saat 10.30 sıralarında Küçükçekmece Atatürk Mahallesi İkitelli Caddesi’nde bulunan bir kuyumcu dükkanında yaşandı. Alınan bilgilere göre 3 kişi, kuyumcuya girerek vitrinde bulunan altınları almaya yeltendi.

kucukcekmecede-linc-girisimi.jpg

SİLAHIN KABZASIYLA YARALADI

Kuyumcu, şüphelileri durdurmaya çalışırken silah kabzasıyla yaralamış oldu. Vitrinde bulunan altınların bir kısmını alan şüpheliler olay yerinden kaçmaya çabalarken kuyumcu arka arkaya ateş etti. Şüphelilerden bir tanesi çevredekiler tarafından yakalandı. Sandalye ile vurulan şüpheli yere yatırıldıktan sonra linç edilmek istendi. Diğer iki şüpheli ise olay yerinden kaçmış oldu.. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma yürütüyor.

kucukcekmecede-linc-girisimi-001.jpg

BİLEZİKLERİ ÇANTAYA DOLDURUP GÖTÜRDÜLER

Olayı gören Turan Şeker, "3 hırsız kuyumcuya girmiş. dükkanı soyuyorlardı. Bir hırsız camı kırıp dışarı çıkarken, vatandaşlar onu etkisiz hale getirdi. İki kişi silah sıkarak kaçtılar. Sonra polisler geldi. Yerlerde mermi kovanları var. Tezgahtaki bilezikleri çantaya doldurup götürdüler" ifadelerini kullandı.