Maaşını Vakıfbank’a taşıyan emekliye kıyak geldi! Yarından itibaren rekor ödeme var

Emekli maaşını Vakıfbank’a taşıyan 4A 4B 4C emeklisine yeni kıyak geldi. 28 Mart’tan itibaren rekor ödeme yatacak.

Maaşını Vakıfbank’a taşıyan emekliye kıyak geldi! Yarından itibaren rekor ödeme var

Emeklilere sürpriz haber Vakıfbank’tan geldi. Maaşını Vakıfbank’a taşıyarak 3 yıllığına buradan almayı tahahüt eden emekliye rekor ödeme sözü verildi. Vakıfbank’ın güncel promosyon ücretlerine başvurular yarın yani 28 Mart’ta başlıyor. İstisnasız tüm emekliler, maaş taşıma başvurusu yaparak kampanyadan yararlanabiliyor. Peki Vakıfbank’ın yeni promosyon ücretleri ne kadar? İşte Vakıfbank’ın güncel promosyon kampanyası ve emeklinin kazancı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN EMEKLİLERE PROMOSYON MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de yaptığı konuşmada emekliler için önemli bir müjdeyi duyurdu. Kamu bankalarının emeklilere yönelik promosyon ödemelerinde önemli bir artışa gittiğini belirten Erdoğan, emeklilerin bu yıl 8 bin ile 12 bin TL arasında promosyon alacağını ifade etti.

KAMU BANKALARINDAN EMEKLİLERE REKOR PROMOSYON

Erdoğan’ın açıklamalarının ardından Ziraat Bankası ve Halkbank, emeklilere yönelik promosyon ücretlerini 12 bin TL’ye kadar yükselteceklerini açıkladı. Bu duyuru, milyonlarca emeklinin yüzünü güldürdü.

VAKIFBANK DA PROMOSYON MİKTARLARINI GÜNCELLEDİ

VakıfBank, sosyal güvenlik protokolü kapsamında emekli vatandaşlara yönelik promosyon ödemelerini güncellediğini duyurdu. Banka, en yüksek promosyon ödemesini 12 bin TL olarak belirleyerek, bu rakamın 20 bin TL ve üzeri maaş alanlar için geçerli olduğunu açıkladı.

PROMOSYON ÖDEMELERİ VE DETAYLARI

VakıfBank tarafından yapılan duyuruya göre, promosyon ödemeleri şu şekilde gerçekleştirilecek:

10.000 TL'ye kadar olan maaşlar için 5.000 TL,

10.000 - 15.000 TL arasında olan maaşlar için 8.000 TL,

15.000 – 20.000 TL arasında olan maaşlar için 10.000 TL,

20.000 TL ve üzeri maaşlar için ise 12.000 TL promosyon ödenmesi planlanıyor.

ÜÇ YILLIK TAAHHÜT KOŞULU

Banka, promosyon ödemelerinin 3 yıl süreyle emekli maaşının bankadan alınmasının taahhüt edilmesi koşuluyla gerçekleştirileceğini belirtti. Ayrıca, bu süre zarfında gelir ve aylık tutarlarında meydana gelecek artışlar dolayısıyla ilave promosyon ödemesi yapılmayacağı bilgisi paylaşıldı.